Tıp Fakültesi'nde sona doğru

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2012 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3735+ kez okundu.
 

Tıp Fakültesi'nde sona doğru

Giresun Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesinin bugüne dek özlemini çektiği...
...Eğitim Araştırma Hastanesi’nin yapımı için son nokta konulmak üzere. Konu ile ilgili olarak yaklaşık 1 haftadan bu yana Ankara’da bulunan, deyim yerinde ise Ankara’yı mesken tutan, GÜ rektör vekili Prof Dr. Yılmaz Can’ın girişimleri sonuca ulaşıyor. AK Parti Giresun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin de büyük uğraşı verdiği hastane yapım konusundaki gelişmeler artık iki tarafın protokol yetkililerinin imzasına kadar geldi. Edinilen bilgilere göre, kısa sürede protokol imzalanacak ve ihale işlerine geçilecek. Tıp Fakültesinin en önemli gereksinimi olan Eğitim Araştırma Hastanesi 23 dönümlük eski Kale Devlet Hastanesi alanında konuşlanacak ve 350 yataklı olacak. Hastane hizmete girince, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesinde geçici olarak eğitim-öğretim gören, 1. sınıfta 31, 2. sınıfta 25, 3. sınıfta 20 ve 4. sınıfta 16 olmak üzere Giresun Üniversitesi'ne kayıtlı toplam 92 öğrenci GÜ’si Tıp Fakültesine dönüş yapacak ve bundan böyle Tıp fakültesi bu alanda hizmetini sürdürecek. GÜ’si Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, önceki basın toplantısında yaptığı açıklamasın da, yeni eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrencileri Giresun'a getireceklerini belirtmişti. Bu açıklama şimdi gerçeğe dönüşüyor.     Özel Haber: Selami Çelebi
Giresun Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesinin bugüne dek özlemini çektiği...

...Eğitim Araştırma Hastanesi’nin yapımı için son nokta konulmak üzere. Konu ile ilgili olarak yaklaşık 1 haftadan bu yana Ankara’da bulunan, deyim yerinde ise Ankara’yı mesken tutan, GÜ rektör vekili Prof Dr. Yılmaz Can’ın girişimleri sonuca ulaşıyor. AK Parti Giresun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin de büyük uğraşı verdiği hastane yapım konusundaki gelişmeler artık iki tarafın protokol yetkililerinin imzasına kadar geldi. Edinilen bilgilere göre, kısa sürede protokol imzalanacak ve ihale işlerine geçilecek. Tıp Fakültesinin en önemli gereksinimi olan Eğitim Araştırma Hastanesi 23 dönümlük eski Kale Devlet Hastanesi alanında konuşlanacak ve 350 yataklı olacak. Hastane hizmete girince, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesinde geçici olarak eğitim-öğretim gören, 1. sınıfta 31, 2. sınıfta 25, 3. sınıfta 20 ve 4. sınıfta 16 olmak üzere Giresun Üniversitesi'ne kayıtlı toplam 92 öğrenci GÜ’si Tıp Fakültesine dönüş yapacak ve bundan böyle Tıp fakültesi bu alanda hizmetini sürdürecek. GÜ’si Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, önceki basın toplantısında yaptığı açıklamasın da, yeni eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrencileri Giresun'a getireceklerini belirtmişti. Bu açıklama şimdi gerçeğe dönüşüyor.

 

 

Özel Haber: Selami Çelebi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.