Sütten mi zehirleniyorlar?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2012 - 19:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3088+ kez okundu.
 

Sütten mi zehirleniyorlar?

Giresun'da il merkezindeki okullarda dün başlatılan süt dağıtımında fenalaşan yaklaşık...
...30 öğrenci hastanelere kaldırıldı. Gazipaşa ve Namık Kemal İlköğretim okullarında dağıtılan sütlerden içen yaklaşık 30 öğrenci, karın ağrısı, mide bulantısı ve ateş şikayetiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanslar ve taksilerle hastaneye getirilen öğrencilerden çoğuna serum takılırken, tüm öğrencilerden kan örnekleri alındı. Acil Servis'de serum tedavisi gören öğrenciler, dağıtılan sütü içtikten sonra karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadıklarını söylediler. Hastane yetkilileri ise şikayetlerin nedeninin yapılacak tahlillerden sonra belli olacağını ifade ettiler.
Giresun'da il merkezindeki okullarda dün başlatılan süt dağıtımında fenalaşan yaklaşık...

...30 öğrenci hastanelere kaldırıldı. Gazipaşa ve Namık Kemal İlköğretim okullarında dağıtılan sütlerden içen yaklaşık 30 öğrenci, karın ağrısı, mide bulantısı ve ateş şikayetiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanslar ve taksilerle hastaneye getirilen öğrencilerden çoğuna serum takılırken, tüm öğrencilerden kan örnekleri alındı. Acil Servis'de serum tedavisi gören öğrenciler, dağıtılan sütü içtikten sonra karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadıklarını söylediler.

Hastane yetkilileri ise şikayetlerin nedeninin yapılacak tahlillerden sonra belli olacağını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.