Çocuklar, dünyada barışı ve kardeşliği sağlayacaklar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2013 - 18:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3162+ kez okundu.
 

Çocuklar, dünyada barışı ve kardeşliği sağlayacaklar

Bulancak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında,...
...misafir öğrenciler ve aileler unutamayacakları bir 23 Nisan geçirdiler. Bulancak’ın sevilen ve sayılan esnaflarından Haşim Halk Pazarı sahibi Ömer Faruk Azder ve eşi Pelin Azder çiftinin evlerinde misafir ettikleri Nazrin Azıxova’nın ailesi de Azder ailesini misafir oldu. Mükemmel bir 3 gün geçirdiğini dile getiren Azerbaycan Bakü’den gelen Nazrin, Azder çiftinin çocukları Neslişah, Haşim Efe ve Beren ile çok iyi anlaştıklarını söyledi. Nazrin’in annesi Afa, babası Emin ve ablası Münevver Azıxova’yı evlerinde ağırlayan Azder ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Belediye tarafından yapılan festival kutlamalarında kendilerinin de mutlu olduğunu kaydettiler. Azeri aile ile hoş sohbet eden ev sahibi Ömer Faruk Azder, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ün sadece Türk çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına hediye etmiş olduğu en büyük ve en güzel bayramlardan bir tanesine bu şekilde katılmanın heyecanı içindeyiz. Çocuklarımız, iki ülke arasında köprü kurulmasına vesile olacaklardır.  Çocuklarımız,  inşallah ülkelerinde ve dünyada savaşın değil, barışın, kardeşliğin, dostluğun olmasını kavrayacaklardır. İleriki yaşamlarında da barış, dostluk ve kardeşlik ortamını geliştirmek için çaba göstereceklerdir. İnşallah bunların hepsi büyük adam olacak, ülkelerinde ve dünyada da barışı ve kardeşliği sağlayacaklardır” dedi.     Haber-Foto: Mehmet Yaşar    
Bulancak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında,...

...misafir öğrenciler ve aileler unutamayacakları bir 23 Nisan geçirdiler. Bulancak’ın sevilen ve sayılan esnaflarından Haşim Halk Pazarı sahibi Ömer Faruk Azder ve eşi Pelin Azder çiftinin evlerinde misafir ettikleri Nazrin Azıxova’nın ailesi de Azder ailesini misafir oldu. Mükemmel bir 3 gün geçirdiğini dile getiren Azerbaycan Bakü’den gelen Nazrin, Azder çiftinin çocukları Neslişah, Haşim Efe ve Beren ile çok iyi anlaştıklarını söyledi. Nazrin’in annesi Afa, babası Emin ve ablası Münevver Azıxova’yı evlerinde ağırlayan Azder ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Belediye tarafından yapılan festival kutlamalarında kendilerinin de mutlu olduğunu kaydettiler. Azeri aile ile hoş sohbet eden ev sahibi Ömer Faruk Azder, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ün sadece Türk çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına hediye etmiş olduğu en büyük ve en güzel bayramlardan bir tanesine bu şekilde katılmanın heyecanı içindeyiz. Çocuklarımız, iki ülke arasında köprü kurulmasına vesile olacaklardır.  Çocuklarımız,  inşallah ülkelerinde ve dünyada savaşın değil, barışın, kardeşliğin, dostluğun olmasını kavrayacaklardır. İleriki yaşamlarında da barış, dostluk ve kardeşlik ortamını geliştirmek için çaba göstereceklerdir. İnşallah bunların hepsi büyük adam olacak, ülkelerinde ve dünyada da barışı ve kardeşliği sağlayacaklardır” dedi.

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.