Sülo Dayı vefat etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2013 - 00:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3133+ kez okundu.
 

Sülo Dayı vefat etti

Bulancak'ın sevilen siması ve Sülo Dayı lakabıyla tanınan Süleyman Yıldız (54) vefat etti.
Bulancak halkının çok iyi tanıdığı Sülo Dayı lakabıyla ün yapan Yıldız'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.Süleyman Yıldız'ın cenazesi dün Orta Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Ataköy aile kabristan-lığında toprağa verildi. Yıldız Ailesi olarak Süleyman Yıldız'a Allahtan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileriz.       Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Bulancak'ın sevilen siması ve Sülo Dayı lakabıyla tanınan Süleyman Yıldız (54) vefat etti.

Bulancak halkının çok iyi tanıdığı Sülo Dayı lakabıyla ün yapan Yıldız'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.Süleyman Yıldız'ın cenazesi dün Orta Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Ataköy aile kabristan-lığında toprağa verildi. Yıldız Ailesi olarak Süleyman Yıldız'a Allahtan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileriz.

 

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.