Dikkat! Fahri trafik müfettişleri yollarda

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2014 - 21:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3474+ kez okundu.
 

Dikkat! Fahri trafik müfettişleri yollarda

Fahri Trafik Müfettişleri Eğitim Semineri Giresun Valiliği Konferans Salonunda 12 Şubat 2014 Çarşamba günü yapıldı.
Trafik Müdürü Şentürk Külekçi ve ekibince yürütülen seminere çok sayıda Fahri Trafik Müfettişi katıldı. Toplantıda, uygulamadaki sorunlar tartışıldı, ihbar tutanaklarının nasıl düzenlenmesi gerektiği üzerinde duruldu. Fahri Trafik Müfettişleri dilek, istek ve önerilerini dile getirdiler. Fahri Trafik Müfettişliği 01/05/1997 tarih ve 22976 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelikle hayata geçmiş bulunuyor. Halen ülkemizde 24 bin, Giresun'da 117 Fahri Trafik Müfettişi bulunuyor. Türkiye'nin her yerinde, her zaman ceza ihbar tutanağı düzenleyebilen Fahri Trafik Müfettişliği uygulamasıyla insanlara, her zaman her yerde denetlendikleri hissini vererek trafikteki kural ihlalleriyle ilgili yakalanma riski algısının artırılması, böylece insanların trafik kurallarına uymalarının kalıcı davranış haline getirilmesi amaçlanmaktadır. Kırmızı ışıkta geçenler, emniyet şeridini ihlal edenler, hatalı sollama yapanlar, başkalarının canını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlar, aşırı hız yapanlar, Fahri Trafik Müfettişlerine yakalanabilirsiniz. Bizden uyarması!       Haber: Hakkı Yılmaz
Fahri Trafik Müfettişleri Eğitim Semineri Giresun Valiliği Konferans Salonunda 12 Şubat 2014 Çarşamba günü yapıldı.

Trafik Müdürü Şentürk Külekçi ve ekibince yürütülen seminere çok sayıda Fahri Trafik Müfettişi katıldı. Toplantıda, uygulamadaki sorunlar tartışıldı, ihbar tutanaklarının nasıl düzenlenmesi gerektiği üzerinde duruldu. Fahri Trafik Müfettişleri dilek, istek ve önerilerini dile getirdiler. Fahri Trafik Müfettişliği 01/05/1997 tarih ve 22976 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelikle hayata geçmiş bulunuyor. Halen ülkemizde 24 bin, Giresun'da 117 Fahri Trafik Müfettişi bulunuyor. Türkiye'nin her yerinde, her zaman ceza ihbar tutanağı düzenleyebilen Fahri Trafik Müfettişliği uygulamasıyla insanlara, her zaman her yerde denetlendikleri hissini vererek trafikteki kural ihlalleriyle ilgili yakalanma riski algısının artırılması, böylece insanların trafik kurallarına uymalarının kalıcı davranış haline getirilmesi amaçlanmaktadır. Kırmızı ışıkta geçenler, emniyet şeridini ihlal edenler, hatalı sollama yapanlar, başkalarının canını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlar, aşırı hız yapanlar, Fahri Trafik Müfettişlerine yakalanabilirsiniz. Bizden uyarması!

 

 

 

Haber: Hakkı Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.