TRAP ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2014 - 22:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2868+ kez okundu.
 

TRAP ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen 'Trap Atışları' Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün himayesinde,...
...Bulancak Haluk Sarıgöl Atış Poligonu'nda yapıldı. Bulancak’ta her yıl, gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Trap yarışmalarında bu yıl ilk kez; profesyonel müsabaka disiplinine en yakın sistem olan 5 yollu ve 3 makineli sistem uygulandı. Doğu Karadeniz Bölgesinde ilk kez uygulanan sistemle gerçekleştirilen yarışmalar büyük ilgi görürken, uygulama hem sporcular, hem de izleyenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Trap Atıcılık sporu adına bölgede hep ilklerin öncüsü olan, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği bu uygulamayla bölgede bir ilke daha imza atıp, bu sporu bir adım daha ileri götürerek profesyonel bir yaklaşım ortaya koydu. Bölgeye en yakın atış poligonunun 800 km mesafede Sakarya da bulunduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Kenan Özdemir, “Yaklaşık 30 yıldır TRAP atıcılığı etkinliklerini hep ilklerle ve yeniliklerle sürdürüyoruz. Bu etkinliğimizle hem TRAP atış poligonumuza kavuşurken hem de profesyonel disiplinde bu müsabakaları yapma imkanı bulduk. Bu poligon sayesinde artık çok daha güzel ve kayda değer etkinlik ve organizasyonlara imza atma fırsatı bulacağız. Ayrıca yetenekli ve genç sporcuların yetişmesi için bu poligon çok iyi bir başlangıç olacaktır. Son olarak Bulancak Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar’a da ilgi ve desteği için teşekkür etmek istiyorum. Sayın Başkan, bu poligonun çok daha iyi imkânlara kavuşturulması noktasında bizlere söz vererek, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Ferdi yarışmalarda erkeklerde avcılardan Yalçın Cürgül birinci, Sinan Yüksekdağ ikinci, Terme'den Hüseyin Akdağ ise üçüncü oldu. Ferdi bayanlarda Terme bölgesinden Hümeyra Varol birinci, Melisa Atabay ikinci ve Kübra Çalışkan üçüncü oldu. Daha sonra yapılan grup yarışmalarında Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği birinci, Ordu Avcılar ve Atıcılar Derneği ikinci ve Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneği üçüncü oldu.
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen 'Trap Atışları' Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün himayesinde,...

...Bulancak Haluk Sarıgöl Atış Poligonu'nda yapıldı.

Bulancak’ta her yıl, gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Trap yarışmalarında bu yıl ilk kez; profesyonel müsabaka disiplinine en yakın sistem olan 5 yollu ve 3 makineli sistem uygulandı. Doğu Karadeniz Bölgesinde ilk kez uygulanan sistemle gerçekleştirilen yarışmalar büyük ilgi görürken, uygulama hem sporcular, hem de izleyenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Trap Atıcılık sporu adına bölgede hep ilklerin öncüsü olan, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği bu uygulamayla bölgede bir ilke daha imza atıp, bu sporu bir adım daha ileri götürerek profesyonel bir yaklaşım ortaya koydu.

Bölgeye en yakın atış poligonunun 800 km mesafede Sakarya da bulunduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Kenan Özdemir, “Yaklaşık 30 yıldır TRAP atıcılığı etkinliklerini hep ilklerle ve yeniliklerle sürdürüyoruz. Bu etkinliğimizle hem TRAP atış poligonumuza kavuşurken hem de profesyonel disiplinde bu müsabakaları yapma imkanı bulduk. Bu poligon sayesinde artık çok daha güzel ve kayda değer etkinlik ve organizasyonlara imza atma fırsatı bulacağız. Ayrıca yetenekli ve genç sporcuların yetişmesi için bu poligon çok iyi bir başlangıç olacaktır. Son olarak Bulancak Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar’a da ilgi ve desteği için teşekkür etmek istiyorum. Sayın Başkan, bu poligonun çok daha iyi imkânlara kavuşturulması noktasında bizlere söz vererek, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ferdi yarışmalarda erkeklerde avcılardan Yalçın Cürgül birinci, Sinan Yüksekdağ ikinci, Terme'den Hüseyin Akdağ ise üçüncü oldu. Ferdi bayanlarda Terme bölgesinden Hümeyra Varol birinci, Melisa Atabay ikinci ve Kübra Çalışkan üçüncü oldu. Daha sonra yapılan grup yarışmalarında Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği birinci, Ordu Avcılar ve Atıcılar Derneği ikinci ve Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneği üçüncü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.