Küçük hesapları bir kenara bırakalım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2014 - 22:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3170+ kez okundu.
 

Küçük hesapları bir kenara bırakalım

Giresun Belediyesi, Avrupa Birliği (AB) Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışmalar Grubu'nun 15. toplantısına ev sahipliği yapacak.
Belediye Başkanı Kerim Aksu “24 Haziran tarihinde Brüksel'de yaptığım davete olumlu yanıt verildi. AB 'nin bu önemli toplantısı Giresun'da yapılacak. İl olarak büyük gurur duyuyoruz” dedi. Başkan Kerim Aksu Kasım ayında Giresun'da yapılacak toplantı ve komite çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi; “AB ülkelerinin yerel siyasetçilerinden oluşan, AB’nin resmi kurumu olan Bölgeler Komitesi bünyesindeki Türkiye Çalışmalar Grubu her yıl biri Brüksel’de, biri Türkiye’de olmak üzere iki toplantı gerçekleştiriyor. 24 Haziran 2014  Brüksel toplantısına konuşmacı olarak katıldım. Konuşmamda İstanbul'u biliyorsunuz, Dünya Kenti Antalya'yı biliyorsunuz, İzmir'i biliyorsunuz, Diyarbakır'ı biliyorsunuz. Gelin Karadeniz'i bir görün, Giresun'u bir görün demiştim. Davetimiz olumlu bulunarak 25 Kasım Türkiye toplantısı Giresun'a verilmiştir. Bu gelişme ilimiz için çok önemlidir”   Belediye Başkanı Kerim Aksu bu oluşumun Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından hayata geçirildiğine değinerek şöyle devam etti; “İlk toplantılara sosyal demokrat belediyeler katıldı. Haziran toplantısına ilk kez Antalya ve Gaziantep Belediye Başkanları katıldı. Giresun toplantısına diğer partilerimizin belediye başkanlarını da davet etmeyi düşünüyoruz.  Bu toplantı 50 yıllık AB sürecinde Karadeniz Bölgesinde yapılacak en önemli toplantı olacaktır. Giresun, Karadeniz ve Türkiye AB vitrinine çıkacaktır. Küçük çekişmeleri, küçük hesapları bir kenara bırakalım. Büyük projeleri yarıştıralım. Bu tarihi toplantıda Giresun'umuzu, fındığımızı, kültürümüzü, yaylalarımızı, Karadeniz'i, Türkiye'yi Giresun tanıtacak”  
Giresun Belediyesi, Avrupa Birliği (AB) Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışmalar Grubu'nun 15. toplantısına ev sahipliği yapacak.

Belediye Başkanı Kerim Aksu “24 Haziran tarihinde Brüksel'de yaptığım davete olumlu yanıt verildi. AB 'nin bu önemli toplantısı Giresun'da yapılacak. İl olarak büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Kerim Aksu Kasım ayında Giresun'da yapılacak toplantı ve komite çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi; “AB ülkelerinin yerel siyasetçilerinden oluşan, AB’nin resmi kurumu olan Bölgeler Komitesi bünyesindeki Türkiye Çalışmalar Grubu her yıl biri Brüksel’de, biri Türkiye’de olmak üzere iki toplantı gerçekleştiriyor. 24 Haziran 2014  Brüksel toplantısına konuşmacı olarak katıldım. Konuşmamda İstanbul'u biliyorsunuz, Dünya Kenti Antalya'yı biliyorsunuz, İzmir'i biliyorsunuz, Diyarbakır'ı biliyorsunuz. Gelin Karadeniz'i bir görün, Giresun'u bir görün demiştim. Davetimiz olumlu bulunarak 25 Kasım Türkiye toplantısı Giresun'a verilmiştir. Bu gelişme ilimiz için çok önemlidir”  

Belediye Başkanı Kerim Aksu bu oluşumun Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından hayata geçirildiğine değinerek şöyle devam etti; “İlk toplantılara sosyal demokrat belediyeler katıldı. Haziran toplantısına ilk kez Antalya ve Gaziantep Belediye Başkanları katıldı. Giresun toplantısına diğer partilerimizin belediye başkanlarını da davet etmeyi düşünüyoruz.  Bu toplantı 50 yıllık AB sürecinde Karadeniz Bölgesinde yapılacak en önemli toplantı olacaktır. Giresun, Karadeniz ve Türkiye AB vitrinine çıkacaktır. Küçük çekişmeleri, küçük hesapları bir kenara bırakalım. Büyük projeleri yarıştıralım. Bu tarihi toplantıda Giresun'umuzu, fındığımızı, kültürümüzü, yaylalarımızı, Karadeniz'i, Türkiye'yi Giresun tanıtacak”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.