'Çalışmaları takip ediyoruz'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2014 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2939+ kez okundu.
 

'Çalışmaları takip ediyoruz'

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,...
...AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı’nın açıklamasına üzerine Giresun Şehir Merkezinde devam eden doğalgaz, elektrik  ve mobese hattı çalışmalarını  yakından takip ettiklerini söyledi. İl Başkan Yardımcısı Tatlı’nın AKSA’nın hizmetlerini Belediye Başkanı Aksu’nun yapmış gibi göstermesi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından yazılı bir açıklama yapan Başkan Aksu, “Komşu iller doğalgaza geçeli yıllar oldu. Giresun'un da bir an önce doğalgazı kullanmasını arzu ediyoruz. Aksa'ya elektrik direklerini kaldırmaları ve hatların yeraltına alınması için izin verdik. Bu çalışma da ekiplerimiz tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın inşaatlardan en az etkilenmesi için tedbir alıyoruz. Emniyetin mobese hattı da  yeraltından geçiriliyor. Belediye olarak doğalgaz, elektrik, mobese hattı çalışmaları için ilgili firma ve kurumlarla protokol imzaladık. Giresun halkının da bu hizmetlerden yararlanması için gereken katkıyı ve düzenlemeyi yapıyoruz” dedi. Şehir merkezinde yapılan her türlü inşaattan belediyenin sorumlu olduğuna dikkat çeken Aksu, “Okullar açılmadan kazı çalışmalarının bitirilmesi için çabalıyoruz. Belediye inşaatların tamamlandığı hatları kısa sürede parke veya asfaltla kapatıyor. Biz siyaset yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. Bizim için Giresun halkının yaşam kalitesinin yükselmesi, Giresun'un mutlu yaşanabilir kentler arasına girmesi önemli” diye konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,...

...AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı’nın açıklamasına üzerine Giresun Şehir Merkezinde devam eden doğalgaz, elektrik  ve mobese hattı çalışmalarını  yakından takip ettiklerini söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Tatlı’nın AKSA’nın hizmetlerini Belediye Başkanı Aksu’nun yapmış gibi göstermesi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından yazılı bir açıklama yapan Başkan Aksu, “Komşu iller doğalgaza geçeli yıllar oldu. Giresun'un da bir an önce doğalgazı kullanmasını arzu ediyoruz. Aksa'ya elektrik direklerini kaldırmaları ve hatların yeraltına alınması için izin verdik. Bu çalışma da ekiplerimiz tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın inşaatlardan en az etkilenmesi için tedbir alıyoruz. Emniyetin mobese hattı da  yeraltından geçiriliyor. Belediye olarak doğalgaz, elektrik, mobese hattı çalışmaları için ilgili firma ve kurumlarla protokol imzaladık. Giresun halkının da bu hizmetlerden yararlanması için gereken katkıyı ve düzenlemeyi yapıyoruz” dedi.

Şehir merkezinde yapılan her türlü inşaattan belediyenin sorumlu olduğuna dikkat çeken Aksu, “Okullar açılmadan kazı çalışmalarının bitirilmesi için çabalıyoruz. Belediye inşaatların tamamlandığı hatları kısa sürede parke veya asfaltla kapatıyor. Biz siyaset yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. Bizim için Giresun halkının yaşam kalitesinin yükselmesi, Giresun'un mutlu yaşanabilir kentler arasına girmesi önemli” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.