Birinci ile yollar ayrıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2014 - 22:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1960+ kez okundu.
 

Birinci ile yollar ayrıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ,...
...teknik direktör Mehmet Birinci ile karşılıklı olarak yolları  ayırma kararı aldıklarını söyledi. Bozbağ, yaptığı açıklamada, cumartesi günü oynanan ve 2-1  kaybedilen Albimo Alanyaspor karşılaşması sonrası yönetim kurulunun pazar günü acil  olarak toplandığını kaydetti.  Toplantıda ligde alınan kötü sonuçların masaya yatırıldığını kaydeden  Bozbağ, “Toplantıda teknik direktörümüz Mehmet Birinci de yer aldı. Kendisiyle  yaptığımız görüşme sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık.  Kendisine Giresunspor'a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Belirleyeceğimiz isimlerle görüşmelere  hemen başlayacağız. En kısa zamanda da Giresunspor'a daha fazla fayda ve yarar  sağlayacak bir isimle anlaşmak istiyoruz” diye konuştu.  
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ,...

...teknik direktör Mehmet Birinci ile karşılıklı olarak yolları  ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, cumartesi günü oynanan ve 2-1  kaybedilen Albimo Alanyaspor karşılaşması sonrası yönetim kurulunun pazar günü acil  olarak toplandığını kaydetti.  Toplantıda ligde alınan kötü sonuçların masaya yatırıldığını kaydeden  Bozbağ, “Toplantıda teknik direktörümüz Mehmet Birinci de yer aldı. Kendisiyle  yaptığımız görüşme sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık.  Kendisine Giresunspor'a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Belirleyeceğimiz isimlerle görüşmelere  hemen başlayacağız. En kısa zamanda da Giresunspor'a daha fazla fayda ve yarar  sağlayacak bir isimle anlaşmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.