İlk ziyaret bölgemiz için çok önemli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2015 - 21:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3717+ kez okundu.
 

İlk ziyaret bölgemiz için çok önemli

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürlüğü'ne atanan Ergin Çubukçu ilklerin öncüsü 5 Sayılı Bulancak Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti.
Merkez Birliği Yönetim Kurulunca Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü olarak atanan Çubukçu, Türkiye'nin ilk kurulan 5 Sayılı Bulancak Tarım Kredi Kooperatifi ve Türkiye de Tarsım Sigorta’da iki yıl üst üste birinci olan Bulancak Kooperatifini ziyaret etmesi büyük memnunluk yaşattı. Adeta ilklerin öncüsü niteliğini taşıyan Bulancak Kooperatifi, Trabzon Bölge Müdürü Engin Çubukçu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bulancak Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Zeki Koç Aslan ve yönetim kurulu Bölge Müdürü Çubukçu’yu kapıda karşıladılar. İlçe Müdürü Aslan, yapılan ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken yeni Bölge Müdürü Engin Çubukçu’ya başarılar dilediler.                                                                   Haber-Foto: Mehmet Yaşar        
Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürlüğü'ne atanan Ergin Çubukçu ilklerin öncüsü 5 Sayılı Bulancak Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti.

Merkez Birliği Yönetim Kurulunca Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü olarak atanan Çubukçu, Türkiye'nin ilk kurulan 5 Sayılı Bulancak Tarım Kredi Kooperatifi ve Türkiye de Tarsım Sigorta’da iki yıl üst üste birinci olan Bulancak Kooperatifini ziyaret etmesi büyük memnunluk yaşattı. Adeta ilklerin öncüsü niteliğini taşıyan Bulancak Kooperatifi, Trabzon Bölge Müdürü Engin Çubukçu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bulancak Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Zeki Koç Aslan ve yönetim kurulu Bölge Müdürü Çubukçu’yu kapıda karşıladılar. İlçe Müdürü Aslan, yapılan ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken yeni Bölge Müdürü Engin Çubukçu’ya başarılar dilediler.                                                                  

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.