YEŞİLGİRESUNBELEDİYESPOR'UN OMAZSA OLMAZLARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2015 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3929+ kez okundu.
 

YEŞİLGİRESUNBELEDİYESPOR'UN OMAZSA OLMAZLARI

2006 yılında  basketbol serüvenine  Giresun belediye başkanı Kerim Aksu önderliğinde start veren Yeşilgiresunbelediyespor, nihayet Türkiye süper basketbol lige  çıkmayı başardı. Ekim ayında start alacak ligde Yeşilgiresunbelediyespor'un eksikleri çok.Alınan yeni oyuncular ve takımda bulunan bazı oyuncularla anlaşma yapıldı. Takım artık rayına oturuyor. Alınan oyuncularda yabana atılacak cinsten değiller. Önemli olan uyum sağlamaları ve adapte olmaları.Bu da zaman alacak.Nikolov, Tansu, Dulksy, Bradley, Buğrahan, Laury, Tufan, Gökhan, Akandele, Mutlu, Yunus önemli oyuncular. Ancak bir sorun var. Federasyon 19 Eylül kapalı spor salonunda yaptığı incelemelerde aksaklıkları yerinde tespit ederek, bunların tamamlanması için Yeşilgiresunbelediyespor'a bir yıl süre verdi. Eğer bu sürede  istenilenler yerine getirilmezse Yeşilgiresunbelediyespor burada seyircileri ile buluşamayacak,yani maçlarını bu salonda oynayamayacak. Nedir yeşilgiresunbelediyespor'dan istenilenler:  ''1-Potalar değişecek 2-Potaların arkaları 2 metre geri çekilecek. 3-Skorboardlar değişecek  4-Aydınlanmalar 600'den 2000 flasha geliştirilecek 5-Benchler ve hakem masası standart hale getirilecek 6-Mevcut parkelerin üzerine hazır parke gerekecek.'' Bu şartlar bir yıl içerisinde yerine getirilmezse 19 Eylül Kapalı spor salonunda Yeşilgiresunbelediyespor maç oynayamayacak. Onun için yöneticilerin elini çabuk tutması gerekecek.

2006 yılında  basketbol serüvenine  Giresun belediye başkanı Kerim Aksu önderliğinde start veren Yeşilgiresunbelediyespor, nihayet Türkiye süper basketbol lige  çıkmayı başardı. Ekim ayında start alacak ligde Yeşilgiresunbelediyespor'un eksikleri çok.Alınan yeni oyuncular ve takımda bulunan bazı oyuncularla anlaşma yapıldı. Takım artık rayına oturuyor. Alınan oyuncularda yabana atılacak cinsten değiller. Önemli olan uyum sağlamaları ve adapte olmaları.Bu da zaman alacak.

Nikolov, Tansu, Dulksy, Bradley, Buğrahan, Laury, Tufan, Gökhan, Akandele, Mutlu, Yunus önemli oyuncular. Ancak bir sorun var. Federasyon 19 Eylül kapalı spor salonunda yaptığı incelemelerde aksaklıkları yerinde tespit ederek, bunların tamamlanması için Yeşilgiresunbelediyespor'a bir yıl süre verdi. Eğer bu sürede  istenilenler yerine getirilmezse Yeşilgiresunbelediyespor burada seyircileri ile buluşamayacak,yani maçlarını bu salonda oynayamayacak. Nedir yeşilgiresunbelediyespor'dan istenilenler:  ''1-Potalar değişecek 2-Potaların arkaları 2 metre geri çekilecek. 3-Skorboardlar değişecek  4-Aydınlanmalar 600'den 2000 flasha geliştirilecek 5-Benchler ve hakem masası standart hale getirilecek 6-Mevcut parkelerin üzerine hazır parke gerekecek.'' 

Bu şartlar bir yıl içerisinde yerine getirilmezse 19 Eylül Kapalı spor salonunda Yeşilgiresunbelediyespor maç oynayamayacak. Onun için yöneticilerin elini çabuk tutması gerekecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.