Piraziz'e ikinci büyük müjde!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 22:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3073+ kez okundu.
 

Piraziz'e ikinci büyük müjde!

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yaptığı açıklamada,...
...Piraziz’e beş yıldızlı otel yapılacağının müjdesini vermişti. Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz'e İkinci 5 yıldızlı otel için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Piraziz’in gelişimine ve ekonomisine büyük katkı sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Görgülüoğlu, ikinci 5. Yıldızlı otel için görüşmelerin sürdüğünü, olumlu bir sonuç çıktığında Belediyenin kendi arazisi olan İbrahimbey tepesine böyle bir projenin yapılacağını belirtti. Piraziz’in gelişmesi adına müjde üzerine müjde veren Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, ikinci 5.Yıldızlı otel görüşmesi olumsuz sonuçlanırsa, bu araziye kendi imkanlarıyla konut yapacaklarını ve borç batağında olan Belediyeyi kurtarmak adına çalışmaların da bu yönde devam edeceğini belirtti.
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yaptığı açıklamada,...
...Piraziz’e beş yıldızlı otel yapılacağının müjdesini vermişti.
Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz'e İkinci 5 yıldızlı otel için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Piraziz’in gelişimine ve ekonomisine büyük katkı sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Görgülüoğlu, ikinci 5. Yıldızlı otel için görüşmelerin sürdüğünü, olumlu bir sonuç çıktığında Belediyenin kendi arazisi olan İbrahimbey tepesine böyle bir projenin yapılacağını belirtti.
Piraziz’in gelişmesi adına müjde üzerine müjde veren Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, ikinci 5.Yıldızlı otel görüşmesi olumsuz sonuçlanırsa, bu araziye kendi imkanlarıyla konut yapacaklarını ve borç batağında olan Belediyeyi kurtarmak adına çalışmaların da bu yönde devam edeceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.