Gürsoy'a komşu esnaflardan tam destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 22:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2759+ kez okundu.
 

Gürsoy'a komşu esnaflardan tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili adayı Ecz. Basri Gürsoy,...
...esnaf komşularını ziyaret ederek destek istedi. Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi üzerinde iş yerinin çevresinde bulunan esnafları ziyaret eden Gürsoy'a CHP Bulancak ilçe Başkan Yardımcı Eylem Doğan Mutlu ve Necmi Sıbıç eşlik etti. Seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdüren Gürsoy, en yakının da bulunan ve bu zamana kadar her zaman ticarette ve genel sohbetlerde fikir alışverişinde bulundukları esnafları ve o anda iş yerlerinde bulunan müşterilerinden kendisine destek istedi. Bu kapsamda esnaf arkadaşlarını ziyaret eden Gürsoy, kendisine yoğun ilgi gösteren esnaflara ve müşterilerine çok teşekkür ederek bu sevgi ve ilginin 1 Kasım'da sandığa yansıyacağından emin olduğunu açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili adayı Ecz. Basri Gürsoy,...

...esnaf komşularını ziyaret ederek destek istedi.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi üzerinde iş yerinin çevresinde bulunan esnafları ziyaret eden Gürsoy'a CHP Bulancak ilçe Başkan Yardımcı Eylem Doğan Mutlu ve Necmi Sıbıç eşlik etti. Seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdüren Gürsoy, en yakının da bulunan ve bu zamana kadar her zaman ticarette ve genel sohbetlerde fikir alışverişinde bulundukları esnafları ve o anda iş yerlerinde bulunan müşterilerinden kendisine destek istedi.

Bu kapsamda esnaf arkadaşlarını ziyaret eden Gürsoy, kendisine yoğun ilgi gösteren esnaflara ve müşterilerine çok teşekkür ederek bu sevgi ve ilginin 1 Kasım'da sandığa yansıyacağından emin olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.