Gençler, Sarayburnu'nda buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2205+ kez okundu.
 

Gençler, Sarayburnu'nda buluştu

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen,...
...Bulancak Âb-ı Hayat Derneği tarafından yürütülen, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi, Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi, Piraziz Kütüphanesi ve PİRİMDER'in ortak olduğu Yurtlar Hayat Buluyor Projesi kapsamında yapılması planlanan Sarayburnu Camii Sabah Namazı Etkinliğinin ilki 16 Ekim Cuma sabahı gerçekleştirildi. Bulancak ve Piraziz İmam Hatip Lisesi Pansiyonlarından 130 öğrencinin katıldığı program Sarayburnu Camiinde yapıldı. Sarayburnu Camii sabah namazı programının ardından caminin dışında hatıra fotoğrafı çektiren gençlere Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar eşlik etti. Program sonunda konuşan Proje Sözcüsü Ubeydullah Göktekin, "Sabahın erken saatlerinde gençlerimizle buluştuk, Her iki okuldan yaklaşık 130 öğrenci katıldı programa, Piraziz'den otobüsle gelirken gençlerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Uykulu olmalarına rağmen heyecanlı olan gençlerle Sabah namazında buluşmak çok güzel oldu. Bu ve benzere etkinliklerimiz proje süresince devam edecek" dedi. Namaz ve tesbihatın ardından gençlerimizle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Belediye Başkanı Recep Yakar İmam Hatipli gençlere çorba ikram etti.  
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen,...

...Bulancak Âb-ı Hayat Derneği tarafından yürütülen, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi, Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi, Piraziz Kütüphanesi ve PİRİMDER'in ortak olduğu Yurtlar Hayat Buluyor Projesi kapsamında yapılması planlanan Sarayburnu Camii Sabah Namazı Etkinliğinin ilki 16 Ekim Cuma sabahı gerçekleştirildi.

Bulancak ve Piraziz İmam Hatip Lisesi Pansiyonlarından 130 öğrencinin katıldığı program Sarayburnu Camiinde yapıldı. Sarayburnu Camii sabah namazı programının ardından caminin dışında hatıra fotoğrafı çektiren gençlere Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar eşlik etti. Program sonunda konuşan Proje Sözcüsü Ubeydullah Göktekin, "Sabahın erken saatlerinde gençlerimizle buluştuk, Her iki okuldan yaklaşık 130 öğrenci katıldı programa, Piraziz'den otobüsle gelirken gençlerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Uykulu olmalarına rağmen heyecanlı olan gençlerle Sabah namazında buluşmak çok güzel oldu. Bu ve benzere etkinliklerimiz proje süresince devam edecek" dedi.

Namaz ve tesbihatın ardından gençlerimizle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Belediye Başkanı Recep Yakar İmam Hatipli gençlere çorba ikram etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.