Canikli'den, Diyanet Sen'in talebine olumlu yanıt

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1947+ kez okundu.
 

Canikli'den, Diyanet Sen'in talebine olumlu yanıt

Diyanet-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı İl ve İlçe Yönetimlerinin geniş katılımıyla,...
...Cumartesi günü Giresun'da özel bir restoranda gerçekleşen toplantısına Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Nurettin Canikli'de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Diyanet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Müftülük Cami İmam Hatibi Engin Öztürk, Diyanet-Sen’in Din Görevlilerini birbirleriyle kaynaştırarak, tek ses ve tek yürek olmasını sağladığını, bugünde burada buna şahit olduklarını söyledi. Programa katılan Canikli, Din Görevlilerinin sorunlarını dinleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Diyanet-Sen’liler Canikli’den İl Bölge Yatılı Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerin İl Müftülük binasında çok zor şartlar altında eğitim gördüklerini, bu nedenle yeni bir binaya ihtiyaç duyulduğunu, ayrıca müftülük olarakta Giresun'da okuyan Üniversite öğrencilerine evler kiralayarak barınma hizmeti verdiklerini söylediler. Arazi tahsisi yapılarak öğrencilerin daha modern şartlar altında barınmaları için de yurt binasına ihtiyaç olduğunu söyleyen sendika üyeleri, Canikli'nin Kur’an Kursu ve yurt binasının yapımı hususunda arazi tahsisinde yardımcı olacağının müjdesi Din Görevlileri arasında büyük sevinçle karşılandı.
Diyanet-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı İl ve İlçe Yönetimlerinin geniş katılımıyla,...

...Cumartesi günü Giresun'da özel bir restoranda gerçekleşen toplantısına Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Nurettin Canikli'de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Diyanet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Müftülük Cami İmam Hatibi Engin Öztürk, Diyanet-Sen’in Din Görevlilerini birbirleriyle kaynaştırarak, tek ses ve tek yürek olmasını sağladığını, bugünde burada buna şahit olduklarını söyledi. Programa katılan Canikli, Din Görevlilerinin sorunlarını dinleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Diyanet-Sen’liler Canikli’den İl Bölge Yatılı Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerin İl Müftülük binasında çok zor şartlar altında eğitim gördüklerini, bu nedenle yeni bir binaya ihtiyaç duyulduğunu, ayrıca müftülük olarakta Giresun'da okuyan Üniversite öğrencilerine evler kiralayarak barınma hizmeti verdiklerini söylediler. Arazi tahsisi yapılarak öğrencilerin daha modern şartlar altında barınmaları için de yurt binasına ihtiyaç olduğunu söyleyen sendika üyeleri, Canikli'nin Kur’an Kursu ve yurt binasının yapımı hususunda arazi tahsisinde yardımcı olacağının müjdesi Din Görevlileri arasında büyük sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.