Bakan Canikli ve Vali Karahan'dan açılış

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3063+ kez okundu.
 

Bakan Canikli ve Vali Karahan'dan açılış

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Koroner Anjiyo ve KVC Üniteleri açılışı dün yapıldı.
Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde  yapılan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan H. Arslantürk, ülkemizde yanlış beslenme alışkanlıklarından dolayı kalp damar hastalıklarının çok sıklıkla görüldüğünü belirterek, ilimizde de bu hastalıklarla ilgili olarak hastaların tedavileri için çevre illere gönderildiğini söyledi. Açılan bu servisle birlikte  ilimizin kalp ve damar cerrahisi alanındaki hastalıkların tedavisiyle ilgili önemli bir eksikliğin giderileceğini belirten Arslantürk, vatandaşlarımızın bu mağduriyetine son verecek olan Anjiyo servisinin yaklaşık maliyetinin 2 milyon Türk Lirası olduğunu kaydetti. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diye sözlerine başlayan Vali Hasan Karahan’da insanlarımızı daha rahat ve huzurlu yaşatmak için bu hizmetlerin yapıldığını söyledi. Vali Karahan’ın konuşmasının ardından Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'ye, Vali Karahan tarafından teşekkür plaketi verildi. Kısa bir konuşma yapan Bakan Canikli, Giresun’da sağlık hizmetleri alanında önemli bir eksikliğin giderildiğini belirterek, "Hem Türkiye’de hem Giresun’da kalp damar konusunda sıkıntılar çekiliyordu. Hastalarımız tedavileri için ya başka illere gitmek zorunda yada  tedavilerini erteliyorlardı. Bugün burada kalp damar alanında sağlık hizmeti olarak en iyi tesislerden birini açıyoruz. Tek amacımız Giresunlu hemşerilerimizin bütün sağlık hizmetlerini Giresun’da alabilecek olması. Bugün burada bu alandaki en büyük eksikliğimizi bu servisin açılışıyla gideriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Karahan ve Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Canikli tarafından Koroner Anjiyo ve KVC Üniteleri ,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Robotik Yürüme Ünitesi ve Bulancak Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Hasan Karahan, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, bazı daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.  
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Koroner Anjiyo ve KVC Üniteleri açılışı dün yapıldı.

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde  yapılan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan H. Arslantürk, ülkemizde yanlış beslenme alışkanlıklarından dolayı kalp damar hastalıklarının çok sıklıkla görüldüğünü belirterek, ilimizde de bu hastalıklarla ilgili olarak hastaların tedavileri için çevre illere gönderildiğini söyledi. Açılan bu servisle birlikte  ilimizin kalp ve damar cerrahisi alanındaki hastalıkların tedavisiyle ilgili önemli bir eksikliğin giderileceğini belirten Arslantürk, vatandaşlarımızın bu mağduriyetine son verecek olan Anjiyo servisinin yaklaşık maliyetinin 2 milyon Türk Lirası olduğunu kaydetti.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diye sözlerine başlayan Vali Hasan Karahan’da insanlarımızı daha rahat ve huzurlu yaşatmak için bu hizmetlerin yapıldığını söyledi.

Vali Karahan’ın konuşmasının ardından Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'ye, Vali Karahan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kısa bir konuşma yapan Bakan Canikli, Giresun’da sağlık hizmetleri alanında önemli bir eksikliğin giderildiğini belirterek, "Hem Türkiye’de hem Giresun’da kalp damar konusunda sıkıntılar çekiliyordu. Hastalarımız tedavileri için ya başka illere gitmek zorunda yada  tedavilerini erteliyorlardı. Bugün burada kalp damar alanında sağlık hizmeti olarak en iyi tesislerden birini açıyoruz. Tek amacımız Giresunlu hemşerilerimizin bütün sağlık hizmetlerini Giresun’da alabilecek olması. Bugün burada bu alandaki en büyük eksikliğimizi bu servisin açılışıyla gideriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Karahan ve Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Canikli tarafından Koroner Anjiyo ve KVC Üniteleri ,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Robotik Yürüme Ünitesi ve Bulancak Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Hasan Karahan, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, bazı daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.