Doğu Karadeniz güzel projelerle donatılacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2015 - 23:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2833+ kez okundu.
 

Doğu Karadeniz güzel projelerle donatılacak

DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da aralarında bulunduğu heyet, Doğu Karadeniz'de incelemelerde bulundular.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı beraberinde DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu ve DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız Ordu, Giresun ve Trabzon illerine teknik gezi düzenlediler. Trabzon Solaklı, İyidere, Değirmendere, Giresun Aksu, Ordu Çivil havza projelerinde incelemelerde bulunan heyet, DSİ 22. Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber tarafından karşılandı. Trabzon Solaklı, Rize İyidere, Değirmendere, Giresun Aksu ve Ordu'da incelemelerde bulunan heyet, Giresun'da Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir’den ildeki çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgi aldılar. Burada ki toplantının ardından da Aksu Vadisi Rekreasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Müşteşar Yardımcısı Özkaldı projenin hayata geçmesiyle birlikte, Aksu Vadisi’nin Giresun’un cazibe merkezi olacağını ifade etti. Aksu Vadisi Rekreasyon göletinin yapılacağı Aksu Deresi Taşkın Koruma işi ihale edilmiş olup, değerlendirme süreci devam ediyor. Gölet alanı ve ıslah kesimleri içinse, TOKİ’den yer tahsisi bekleniyor. Son olarak da DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da aralarında bulunduğu heyet, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'yi ve Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.
DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da aralarında bulunduğu heyet, Doğu Karadeniz'de incelemelerde bulundular.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı beraberinde DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu ve DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız Ordu, Giresun ve Trabzon illerine teknik gezi düzenlediler.

Trabzon Solaklı, İyidere, Değirmendere, Giresun Aksu, Ordu Çivil havza projelerinde incelemelerde bulunan heyet, DSİ 22. Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber tarafından karşılandı. Trabzon Solaklı, Rize İyidere, Değirmendere, Giresun Aksu ve Ordu'da incelemelerde bulunan heyet, Giresun'da Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir’den ildeki çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgi aldılar. Burada ki toplantının ardından da Aksu Vadisi Rekreasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Müşteşar Yardımcısı Özkaldı projenin hayata geçmesiyle birlikte, Aksu Vadisi’nin Giresun’un cazibe merkezi olacağını ifade etti. Aksu Vadisi Rekreasyon göletinin yapılacağı Aksu Deresi Taşkın Koruma işi ihale edilmiş olup, değerlendirme süreci devam ediyor. Gölet alanı ve ıslah kesimleri içinse, TOKİ’den yer tahsisi bekleniyor.

Son olarak da DSİ Proje-İnşaat Daire Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da aralarında bulunduğu heyet, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'yi ve Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.