Ulusal Medya, GTB'nin projesini inceledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 18:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3200+ kez okundu.
 

Ulusal Medya, GTB'nin projesini inceledi

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali işbirliği ile finanse edilen,...
...Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde, 10 milyon Avro yatırımla Türkiye'nin ilk lisanslı fındık deposu ve spot borsası olarak 'Giresun Lisanslı Fındık Deposu ve Spot Borsası Kurulma Projesi' hayata geçiriliyor. Rekabetçi Sektörler Medya İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İstanbul ve Ankara’da görev yapan ulusal medya temsilcilerinden oluşan heyet 'Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa' kurulması projesini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında; AB Mali Programları Dairesi Başkanı Murat Altun, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Genel Sekreter Eren Nizam, Ar-Ge Geliştirme ve Uygulama Ofis Müdürü E. Suat Başkan tarafından, gazetecilere 'Giresun Fındığı, Giresun Fındık Borsası ve Lisanslı Depoculuk' ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı.
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali işbirliği ile finanse edilen,...

...Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde, 10 milyon Avro yatırımla Türkiye'nin ilk lisanslı fındık deposu ve spot borsası olarak 'Giresun Lisanslı Fındık Deposu ve Spot Borsası Kurulma Projesi' hayata geçiriliyor.

Rekabetçi Sektörler Medya İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İstanbul ve Ankara’da görev yapan ulusal medya temsilcilerinden oluşan heyet 'Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa' kurulması projesini yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında; AB Mali Programları Dairesi Başkanı Murat Altun, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Genel Sekreter Eren Nizam, Ar-Ge Geliştirme ve Uygulama Ofis Müdürü E. Suat Başkan tarafından, gazetecilere 'Giresun Fındığı, Giresun Fındık Borsası ve Lisanslı Depoculuk' ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.