AKŞENER, GİRESUN'DA İKTİDARA YÜKLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 18:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3837+ kez okundu.
 

AKŞENER, GİRESUN'DA İKTİDARA YÜKLENDİ

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener,...
...Giresun’da partililerle buluştu. Pazar gecesi Giresun’a gelen Akşener, miting öncesi basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, delegelerin partide değişim istediğini kaydetti.   Başkan Adayı Akşener, “Bu delege önce değişim istiyor. Sanırım bir tarih ilan edecekler, ondan sonra o tarihte önce tüzük kurultayı yapılacak. İlk defa Türkiye'de uzun zamandır bize muhalefet deniliyor. 15 Mayıs’tan itibaren genel merkez muhalif duruma düşmüştür” dedi. Ama ilk defa Türkiye'de 8 Nisan'dan itibaren yani o 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği karardan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi konuşuluyor. Televizyonlarda gazetelerde Milliyetçi Hareket Partisi konuşuluyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iç işi olmaktan çıktı, iktidar partisinin ana işi haline döndü. Etkin muhalefet nasıl yapılır ve muhalefetin tanzimi konusunda hadi artık bakalım eyvallah durumuna nasıl geçildiğini anlamış durumundalar ve büyük bir tazyikle büyük bir güçle, bu değişimin olmaması için iktidar partisi her şeyiyle taraf oldu. Bundan yola çıkarak Türkiye'yi bir büyük seçenek, güçlü bir alternatif haline gelmiş Milliyetçi Hareket Partisi'ni milletle buluşturmak için elbette ki bir gayretimiz olacaktır” diye konuştu. Daha sonra Atatürk Meydanı’nda toplanan partililere seslenen Meral Akşener, iktidarın terör konusunda yan gelip yattığını savunarak, “Türk devletinde yaşayanlar şu anda hukuki bir güvencenin içinde değiller, bu güvenceyi sağlamak için parmaklarını kıpırdatmadılar. Giresun dağlarında terör örgütünün uyuyan hücreleri var. Ey hükümet çözüm süreci diye diye Giresun’a terörü getirdiniz. Şehit olan karakol komutanımız var, barajda çalışan işçi kardeşimizi var, yaralanan kardeşimiz var. Ne yapıyorsunuz siz, terör konusunda yan gelip yatıyorsunuz” ifadelerini kullandı.   
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener,...
...Giresun’da partililerle buluştu. Pazar gecesi Giresun’a gelen Akşener, miting öncesi basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, delegelerin partide değişim istediğini kaydetti.  

Başkan Adayı Akşener, “Bu delege önce değişim istiyor. Sanırım bir tarih ilan edecekler, ondan sonra o tarihte önce tüzük kurultayı yapılacak. İlk defa Türkiye'de uzun zamandır bize muhalefet deniliyor. 15 Mayıs’tan itibaren genel merkez muhalif duruma düşmüştür” dedi.

Ama ilk defa Türkiye'de 8 Nisan'dan itibaren yani o 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği karardan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi konuşuluyor. Televizyonlarda gazetelerde Milliyetçi Hareket Partisi konuşuluyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iç işi olmaktan çıktı, iktidar partisinin ana işi haline döndü. Etkin muhalefet nasıl yapılır ve muhalefetin tanzimi konusunda hadi artık bakalım eyvallah durumuna nasıl geçildiğini anlamış durumundalar ve büyük bir tazyikle büyük bir güçle, bu değişimin olmaması için iktidar partisi her şeyiyle taraf oldu. Bundan yola çıkarak Türkiye'yi bir büyük seçenek, güçlü bir alternatif haline gelmiş Milliyetçi Hareket Partisi'ni milletle buluşturmak için elbette ki bir gayretimiz olacaktır” diye konuştu.

Daha sonra Atatürk Meydanı’nda toplanan partililere seslenen Meral Akşener, iktidarın terör konusunda yan gelip yattığını savunarak, “Türk devletinde yaşayanlar şu anda hukuki bir güvencenin içinde değiller, bu güvenceyi sağlamak için parmaklarını kıpırdatmadılar. Giresun dağlarında terör örgütünün uyuyan hücreleri var. Ey hükümet çözüm süreci diye diye Giresun’a terörü getirdiniz. Şehit olan karakol komutanımız var, barajda çalışan işçi kardeşimizi var, yaralanan kardeşimiz var. Ne yapıyorsunuz siz, terör konusunda yan gelip yatıyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.