Öztürk, 'AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2016 - 09:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3143+ kez okundu.
 

Öztürk, 'AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı'

Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti MDK Üyesi,...
...AK PARTİ Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Öztürk, "AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, gazi ve necip Milletinin gönlündeki yerini artırarak, hizmet yolunda çalışmalarına devam edecektir. 15 Temmuz gecesinde, FETÖ’nün hain darbe girişiminde Çanakkale ruhuyla hareket ederek, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanına, Başkomutanına, Milli İradesine ve Ülkesine sahip çıkarak hem asil ve hem de asıl olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olan Milletimize hizmet etmek, boynumuzun borcudur. Çünkü biz bu Milletin hizmetkarıyız" dedi. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 15’inci yıldönümünü kutlayan Öztürk, "AK PARTİ olarak, Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünü kendimize şiar edindik, İnsanın olmadığı yerde devletin de bir anlamı olmayacağı inancı ile hizmet ediyoruz. Biz can almayı değil, can vermeyi, katkı sağlamayı düstur edinen, sadece insanları değil, toprağı, gökyüzünü, ağaçları hasılı dünyadaki tüm varlıkları Allah'ın bir lütfu olarak gören bir medeniyetin mensuplarıyız. Temeline kişi hak ve hürriyetlerini koyan AK Parti, demokrasi tarihimize altın harflerle ismini kazımıştır. Yaptığı reformlarla, birilerinin hayal bile edemediklerini, durmak bitmek bilmeyen enerjiye sahip teşkilatları ve çalışanları ile hayata geçirilmiştir" diye konuştu.
Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti MDK Üyesi,...

...AK PARTİ Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Öztürk, "AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, gazi ve necip Milletinin gönlündeki yerini artırarak, hizmet yolunda çalışmalarına devam edecektir. 15 Temmuz gecesinde, FETÖ’nün hain darbe girişiminde Çanakkale ruhuyla hareket ederek, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanına, Başkomutanına, Milli İradesine ve Ülkesine sahip çıkarak hem asil ve hem de asıl olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olan Milletimize hizmet etmek, boynumuzun borcudur. Çünkü biz bu Milletin hizmetkarıyız" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 15’inci yıldönümünü kutlayan Öztürk, "AK PARTİ olarak, Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünü kendimize şiar edindik, İnsanın olmadığı yerde devletin de bir anlamı olmayacağı inancı ile hizmet ediyoruz. Biz can almayı değil, can vermeyi, katkı sağlamayı düstur edinen, sadece insanları değil, toprağı, gökyüzünü, ağaçları hasılı dünyadaki tüm varlıkları Allah'ın bir lütfu olarak gören bir medeniyetin mensuplarıyız. Temeline kişi hak ve hürriyetlerini koyan AK Parti, demokrasi tarihimize altın harflerle ismini kazımıştır. Yaptığı reformlarla, birilerinin hayal bile edemediklerini, durmak bitmek bilmeyen enerjiye sahip teşkilatları ve çalışanları ile hayata geçirilmiştir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.