Ab-ı Hayat'tan GRÜ ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2016 - 09:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3543+ kez okundu.
 

Ab-ı Hayat'tan GRÜ ziyareti

Bulancak Ab-ı Hayat Derneği Üniversitede bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Giresun Üniversitesine ziyarette bulunan Bulancak Âb-ı Hayat Derneği Yöneticileri ilk olarak Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliğine atanan Eski Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'a makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Aydın'a başarılar dileyen Ab-ı Hayat heyeti ardından Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Aydın ve Rektörü Coşkun'a hayırlı olsun dilek ve temennilerinin ardında ziyaret sona erdi. Ziyaret heyetinde Dernek Yönetim Kurulundan Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Yüksel Abanuz, Fatih Duman yer aldı.   Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarı dilediler.
Bulancak Ab-ı Hayat Derneği Üniversitede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Giresun Üniversitesine ziyarette bulunan Bulancak Âb-ı Hayat Derneği Yöneticileri ilk olarak Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliğine atanan Eski Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'a makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Aydın'a başarılar dileyen Ab-ı Hayat heyeti ardından Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Aydın ve Rektörü Coşkun'a hayırlı olsun dilek ve temennilerinin ardında ziyaret sona erdi.

Ziyaret heyetinde Dernek Yönetim Kurulundan Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Yüksel Abanuz, Fatih Duman yer aldı.  

Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarı dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.