Başkan Yakar'dan, Genel Sekreter Aydın'a ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2016 - 09:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3033+ kez okundu.
 

Başkan Yakar'dan, Genel Sekreter Aydın'a ziyaret

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan Av. Kadir Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  2004 - 2014 yıllarında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ardından ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda daire başkanlığı yapan Av. Kadir Aydın Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliğine atandı. Başkan Yakar ziyaretinde "Eski Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Giresun Üniversitesinde değişimi ve yenilenmeyi yakından takip ediyoruz. Sayın Rektörün ve ekibinin güzel bir ekip olduğu kanaatindeyim. Üniversitemizi ilimizde ve ilçemizde hak ettiği noktaya getireceğine inanıyorum. Bir kez daha Rektör Coşkun'a ve yönetim ekibine başarılı çalışmalar dilerim" dedi. BULANCAK'TA FAKÜLTE OLMALI Başkan Yakar, "Böyle değişen ve gelişen bir üniversiteyi Giresun'da izlemek çok güzel. Giresun'a en yakın ve en büyük ilçe konumunda olan Bulancakımıza bir fakülte bekleyişimiz devam etmektedir. Yeni Bulancak dediğimiz ilçemiz bir 4 yıllık bir fakülteyi hak ettiğini düşünüyoruz. Üniversite yerleşkesinin Giresun'un en batısında olması ve Bulancak'a 5 dakika uzaklıkta olması ilçemiz için bir avantaj olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Recep Yakar'ın Genel Sekreter Aydın'a ziyaretine Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük eşlik etti.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...

...Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan Av. Kadir Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

2004 - 2014 yıllarında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ardından ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda daire başkanlığı yapan Av. Kadir Aydın Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliğine atandı.

Başkan Yakar ziyaretinde "Eski Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Giresun Üniversitesinde değişimi ve yenilenmeyi yakından takip ediyoruz. Sayın Rektörün ve ekibinin güzel bir ekip olduğu kanaatindeyim. Üniversitemizi ilimizde ve ilçemizde hak ettiği noktaya getireceğine inanıyorum. Bir kez daha Rektör Coşkun'a ve yönetim ekibine başarılı çalışmalar dilerim" dedi.

BULANCAK'TA FAKÜLTE OLMALI

Başkan Yakar, "Böyle değişen ve gelişen bir üniversiteyi Giresun'da izlemek çok güzel. Giresun'a en yakın ve en büyük ilçe konumunda olan Bulancakımıza bir fakülte bekleyişimiz devam etmektedir. Yeni Bulancak dediğimiz ilçemiz bir 4 yıllık bir fakülteyi hak ettiğini düşünüyoruz. Üniversite yerleşkesinin Giresun'un en batısında olması ve Bulancak'a 5 dakika uzaklıkta olması ilçemiz için bir avantaj olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Recep Yakar'ın Genel Sekreter Aydın'a ziyaretine Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.