CHP için her kademede göreve hazırım

GÜNDEM 10.05.2018 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4127+ kez okundu.
 

CHP için her kademede göreve hazırım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun milletvekili aday adayı Suat Öndaş 'Bu secim çok önemli. Bir sistem değişikliği söz konusu. Demokratik Parlamenter sistemden yana olan bizler iş ve güç birliği yapmalıyız" dedi.
Dün CHP il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Öndaş, 2 üniversite okuduğunu belirterek, Giresun'da başarılara imza atmış bir şirketi öldüğünün da altını çizdi. Partililerin ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşmasını sürdüren CHP milletvekili aday adayı Suat Öndaş, 46 yaşında olduğunu, hayati boyunca CHP'de mücadele ettiğini ifade ederek de "Daha çok il dışında kaldım. Ancak şehrimi de asla ihmal etmedim. Ailem burada. İşim burada. Bilgimi, tecrübemi partime daha faydalı olmak için harcamaya hazırım. CHP için her kademede göreve hazırım" ifadelerini kullandı. Öndaş; bu süreçte herkesin 6 okun simgelediğini; Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık değerlerine daha çok sahip çıkılmasını dile getirdi ve 'Şimdi özgürlüğe ve eşitliğe daha fazla savunma zamanıdır' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun milletvekili aday adayı Suat Öndaş 'Bu secim çok önemli. Bir sistem değişikliği söz konusu. Demokratik Parlamenter sistemden yana olan bizler iş ve güç birliği yapmalıyız" dedi.

Dün CHP il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Öndaş, 2 üniversite okuduğunu belirterek, Giresun'da başarılara imza atmış bir şirketi öldüğünün da altını çizdi.

Partililerin ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşmasını sürdüren CHP milletvekili aday adayı Suat Öndaş, 46 yaşında olduğunu, hayati boyunca CHP'de mücadele ettiğini ifade ederek de "Daha çok il dışında kaldım. Ancak şehrimi de asla ihmal etmedim. Ailem burada. İşim burada. Bilgimi, tecrübemi partime daha faydalı olmak için harcamaya hazırım. CHP için her kademede göreve hazırım" ifadelerini kullandı.

Öndaş; bu süreçte herkesin 6 okun simgelediğini; Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık değerlerine daha çok sahip çıkılmasını dile getirdi ve 'Şimdi özgürlüğe ve eşitliğe daha fazla savunma zamanıdır' dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.