Yükümlüler, çevreyi temizledi

GÜNDEM 29.08.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2961+ kez okundu.
 

Yükümlüler, çevreyi temizledi

Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca ülke genelinde başlatılan proje kapsamında Giresun’da yükümlüler çevre temizliği yaptı.
Giresun Kalesi'nde, 12 yükümlünün katılımıyla çevre temizliği gerçekleştirildi. Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Adalet ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları iş birliğinde 81 ilde bugün denetim serbestlik kapsamındaki hükümlülerin çevre temizliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu kişilerde çevre bilinci de aşılamayı hedeflediklerini belirten Alan, “Giresun'da da gözde mekanlardan olan kaleyi seçtik. Burası yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alan. 12 hükümlü arkadaşımız tarafından burada temizlik çalışması gerçekleştirilecek. İnşallah amacına ulaşır” dedi. Etkinliğe Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da katıldı.
Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca ülke genelinde başlatılan proje kapsamında Giresun’da yükümlüler çevre temizliği yaptı.

Giresun Kalesi'nde, 12 yükümlünün katılımıyla çevre temizliği gerçekleştirildi. Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Adalet ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları iş birliğinde 81 ilde bugün denetim serbestlik kapsamındaki hükümlülerin çevre temizliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu kişilerde çevre bilinci de aşılamayı hedeflediklerini belirten Alan, “Giresun'da da gözde mekanlardan olan kaleyi seçtik. Burası yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alan. 12 hükümlü arkadaşımız tarafından burada temizlik çalışması gerçekleştirilecek. İnşallah amacına ulaşır” dedi.

Etkinliğe Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da katıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.