BULGENDER HEM ANNELERİ HEM ÖKSÜZLER UNUTMADI

GÜNDEM 11.05.2020 - 15:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3325+ kez okundu.
 

BULGENDER HEM ANNELERİ HEM ÖKSÜZLER UNUTMADI

Bulancak Gençlik Derneği Anneler Günü nedeniyle anneleri unutmadı.
Hem özel günlerde hem de birçok alanda önemli etkinliklerde bulunan Gençlik Derneği Üyeleri hafta sonu kutlanan Anneler Günü nedeniyle yaptıkları çat kapı ziyaretler ile birçok anneyi bu özel günde mutlu ettiler. Kendilerine aldıkları hediyeleri veren Dernek Başkanı Süleyman Bayrak ve Dernek Üyeleri, yaptıkları etkinliklerle Bulancak’ta farkındalık yaratmaya devam etmek istediklerini söylediler. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan çocuklar için de resim etkinliği düzenlediklerini aktaran Başkan Bayrak, “Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan küçük kardeşlerimizin resim yapmalarını sağlamış ve onlara çeşitli hediyeler vermiştik. Şimdi de annelerimize bu özel günde anlamlı hediyeler verdik. Amacımız Bulancak’ta sosyal yaşam ve duyarlılık adına farkındalık yaratmaktır” dedi. Öksüz ve yetim çocukları da unutmadılar Başkan Bayrak daha sonra da Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ile birlikte öksüz ve yetim çocuklara da kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi. Bayrak açıklamasının devamında, “Bulancak Gençlik Derneği olarak hayırsever iş adamlarımız, hemşerilerimiz ile birlikte öksüz ve yetim çocuklara bayramlık alışverişler yapıp mutlu olmalarına vesile olduk. Bulancak Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uyumlu bir şekilde giyindirilen çocuklar ile Bulancak Emniyet Müdürümüz Turgay Kovancı ve Taranoğlu Tekstil Sahibi Şenel Taranoğlu bizzat ilgilendiler. Mutluluğu kelimeler ile anlatılamayan çocuklarımızı alışverişleri bittikten sonra yine dikkatli ve duyarlı bir şekilde evlerine bıraktık. Allah emeği geçen bütün dostlarımızdan razı olsun” diye konuştu.      
Bulancak Gençlik Derneği Anneler Günü nedeniyle anneleri unutmadı.

Hem özel günlerde hem de birçok alanda önemli etkinliklerde bulunan Gençlik Derneği Üyeleri hafta sonu kutlanan Anneler Günü nedeniyle yaptıkları çat kapı ziyaretler ile birçok anneyi bu özel günde mutlu ettiler. Kendilerine aldıkları hediyeleri veren Dernek Başkanı Süleyman Bayrak ve Dernek Üyeleri, yaptıkları etkinliklerle Bulancak’ta farkındalık yaratmaya devam etmek istediklerini söylediler.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan çocuklar için de resim etkinliği düzenlediklerini aktaran Başkan Bayrak, “Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan küçük kardeşlerimizin resim yapmalarını sağlamış ve onlara çeşitli hediyeler vermiştik. Şimdi de annelerimize bu özel günde anlamlı hediyeler verdik. Amacımız Bulancak’ta sosyal yaşam ve duyarlılık adına farkındalık yaratmaktır” dedi.

Öksüz ve yetim çocukları da unutmadılar

Başkan Bayrak daha sonra da Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ile birlikte öksüz ve yetim çocuklara da kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi.

Bayrak açıklamasının devamında, “Bulancak Gençlik Derneği olarak hayırsever iş adamlarımız, hemşerilerimiz ile birlikte öksüz ve yetim çocuklara bayramlık alışverişler yapıp mutlu olmalarına vesile olduk. Bulancak Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uyumlu bir şekilde giyindirilen çocuklar ile Bulancak Emniyet Müdürümüz Turgay Kovancı ve Taranoğlu Tekstil Sahibi Şenel Taranoğlu bizzat ilgilendiler. Mutluluğu kelimeler ile anlatılamayan çocuklarımızı alışverişleri bittikten sonra yine dikkatli ve duyarlı bir şekilde evlerine bıraktık. Allah emeği geçen bütün dostlarımızdan razı olsun” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.