GÜCE’DE HASAR TESPİT YAPILIYOR

GÜNDEM 04.09.2020 - 15:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3622+ kez okundu.
 

GÜCE’DE HASAR TESPİT YAPILIYOR

Giresun’un birçok ilçesinde 22 Ağustos 2020 Cumartesi akşamı meydana gelen sel afetinde bir çok ilçede hasar meydana gelmişti.
Sel felaketinden etkilenen ilçeler arasında yer alan Güce ilçesinde de çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Nisan ayında Güce Özel İdare Müdürlüğüne atanan Bulancaklı hemşerimiz Atay Korkmaz, afet nedeniyle yaşanan sorunları gidermek için ekiplerle birlikte 7/24 çalışıyor. Her bölgede olduğu gibi Güce’de de sürekli ekipler gerekli çalışmaları yaparken son olarak Güce’ye Tokat valiliği tarafından görevlendirilen personeller hasar tespitinde bulundu. Özel İdare Müdürü Korkmaz’ında eşlik ettiği hasar tespit çalışmaları ilçeye bağlı köylerde devam etti.  
Giresun’un birçok ilçesinde 22 Ağustos 2020 Cumartesi akşamı meydana gelen sel afetinde bir çok ilçede hasar meydana gelmişti.

Sel felaketinden etkilenen ilçeler arasında yer alan Güce ilçesinde de çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Nisan ayında Güce Özel İdare Müdürlüğüne atanan Bulancaklı hemşerimiz Atay Korkmaz, afet nedeniyle yaşanan sorunları gidermek için ekiplerle birlikte 7/24 çalışıyor.

Her bölgede olduğu gibi Güce’de de sürekli ekipler gerekli çalışmaları yaparken son olarak Güce’ye Tokat valiliği tarafından görevlendirilen personeller hasar tespitinde bulundu.

Özel İdare Müdürü Korkmaz’ında eşlik ettiği hasar tespit çalışmaları ilçeye bağlı köylerde devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.