Özel çocuklara özel destek

EĞİTİM 19.05.2021 - 14:43, Güncelleme: 19.05.2021 - 14:43 2702+ kez okundu.
 

Özel çocuklara özel destek

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak rehabilitasyon merkezlerimizde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere 10 ay boyunca devam edecek olan "Atlı Terapi Eğitimi" imkanı sağlayarak çocukların mutluluğuna mutluluk katmaya devam ediyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut" Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA'nın talimatıyla ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezi müdürleri ile birlikte çalışmalar yaparak atlı terapi uygulaması yapılabilecek öğrencilerimizi tespit ederek ilçemizde bulunan Bozatlıoğlu At Çiftliği ile yaptığımız görüşmeler ve planlamalar sonucunda özel gereksinimli çocuklarımız için on ay sürecek bir program yaptık. Atlı Terapi Eğitimi/Hippoterapi; fiziksel, zihinsel veya duyusal bozukluğu olan bireylerde fonksiyonel açıdan iyileşme ve gelişme sağlamak amacıyla atın hareketlerinden yararlanan bir tedavi yöntemidir. Hippoterapi atlardan yararlanarak yapılan bir tedavidir. Atlar, insan vücudunun belli tepkilerini uyarmak için kullanılır. Bu yöntem dünyada uzun bir süredir kullanılmaktadır. Bu yöntem bedensel, duyusal ve ince motor becerilerin gelişimini destekleyerek tedavi amaçlarını gerçekleştirmektedir.    Özel çocuklarımıza böylesine güzel bir hizmeti sunan Sayın Kaymakamımız Ali İkram Tuna'ya şükranlarımı arz ederim. Rehabilitasyon merkezi müdürlerimize, Bozatlıoğlu At Çiftliği sahibi Özdemir Bozatlıoğlu'na ve çalışanlarına teşekkür eder, öğrencilerimize sağlıklı günler dilerim"dedi.
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak rehabilitasyon merkezlerimizde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere 10 ay boyunca devam edecek olan "Atlı Terapi Eğitimi" imkanı sağlayarak çocukların mutluluğuna mutluluk katmaya devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut" Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA'nın talimatıyla ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezi müdürleri ile birlikte çalışmalar yaparak atlı terapi uygulaması yapılabilecek öğrencilerimizi tespit ederek ilçemizde bulunan Bozatlıoğlu At Çiftliği ile yaptığımız görüşmeler ve planlamalar sonucunda özel gereksinimli çocuklarımız için on ay sürecek bir program yaptık.

Atlı Terapi Eğitimi/Hippoterapi; fiziksel, zihinsel veya duyusal bozukluğu olan bireylerde fonksiyonel açıdan iyileşme ve gelişme sağlamak amacıyla atın hareketlerinden yararlanan bir tedavi yöntemidir.

Hippoterapi atlardan yararlanarak yapılan bir tedavidir. Atlar, insan vücudunun belli tepkilerini uyarmak için kullanılır. Bu yöntem dünyada uzun bir süredir kullanılmaktadır. Bu yöntem bedensel, duyusal ve ince motor becerilerin gelişimini destekleyerek tedavi amaçlarını gerçekleştirmektedir.

   Özel çocuklarımıza böylesine güzel bir hizmeti sunan Sayın Kaymakamımız Ali İkram Tuna'ya şükranlarımı arz ederim. Rehabilitasyon merkezi müdürlerimize, Bozatlıoğlu At Çiftliği sahibi Özdemir Bozatlıoğlu'na ve çalışanlarına teşekkür eder, öğrencilerimize sağlıklı günler dilerim"dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.