Çözüm birimi’nden yoğun mesai

YAŞAM 11.08.2021 - 17:43, Güncelleme: 11.08.2021 - 17:43 2390+ kez okundu.
 

Çözüm birimi’nden yoğun mesai

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi, şehir genelinde aciliyet sırasına göre çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Her gün önceden tespit edilen ayrıca vatandaşların da talep ettiği sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüren Çözüm Birimi, asfalt yol onarımı, parke kaldırım tamiratı ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor. Çözüm Birimi ekipleri, sorunları en kısa sürede çözüp hasarlı bölgeleri hemen vatandaşların hizmetine açıyor. Çözüm Birimi yetkilileri yaptığı açıklamada, “Acil sorunlara müdahale için her gün sahadayız. Bize iletilen konulara hemen müdahale etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın öneri ve talepleri bizim için önemli” dedi.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi, şehir genelinde aciliyet sırasına göre çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Her gün önceden tespit edilen ayrıca vatandaşların da talep ettiği sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüren Çözüm Birimi, asfalt yol onarımı, parke kaldırım tamiratı ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Çözüm Birimi ekipleri, sorunları en kısa sürede çözüp hasarlı bölgeleri hemen vatandaşların hizmetine açıyor.

Çözüm Birimi yetkilileri yaptığı açıklamada, “Acil sorunlara müdahale için her gün sahadayız. Bize iletilen konulara hemen müdahale etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın öneri ve talepleri bizim için önemli” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.