‘Ballıca Başkanın Yeri’nde maç keyfi

YAŞAM 12.08.2021 - 15:30, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:30 3400+ kez okundu.
 

‘Ballıca Başkanın Yeri’nde maç keyfi

Bulancak Ballıca’da Tacettin Şenol’un işletmeciliğini yaptığı Başkanın Yeri Kıraathanesi, her hafta maçları dev ekranda, lig boyunca stadyum coşkusunu kahvehaneye taşıyor.
İlk canlı maç yayını bu akşam Beşiktaş-Rizespor ile başlıyor. 2021 – 2022 sezonu futbol ligi heyecanının başladığı bu günlerde, Bulancak’ta canlı yayın teknolojisini kahvehaneye getiren Başkanın Yeri Kıraathanesi bu akşam sporseverleri ile buluşturuyor. Lig bitinceye kadar Spor Toto Super Lig maçlarını,  yayını ile izleyicileriyle buluşturacak olan Başkanın Yeri Kıraathanesi bu sayede stadyum coşkusunu kahvehanede yaşatacak. Başkanın Yeri Kıraathanesi İşletmecisi Tacettin Şenol, konu ile yaptığı açıklamada; "Müşterilerimizin memnuniyetini kendimize ilke edindik ve bu işe soyunduk. Müşterilerimiz bundan sonra maçlarını 150 dev ekranla canlı yayın teknolojisiyle izleyecekler ve maç keyfini doyasıya yaşayacaklar. Maç ayırımı yapmıyoruz. Her maç 10 TL. Pazartesi akşamı’da 44 yıllık hasretini sona erdiren Giresunspor sahasında saat 21.45’te başlayacak olan maçta Galatasaray ile karşılaşacak" dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak Ballıca’da Tacettin Şenol’un işletmeciliğini yaptığı Başkanın Yeri Kıraathanesi, her hafta maçları dev ekranda, lig boyunca stadyum coşkusunu kahvehaneye taşıyor.

İlk canlı maç yayını bu akşam Beşiktaş-Rizespor ile başlıyor.

2021 – 2022 sezonu futbol ligi heyecanının başladığı bu günlerde, Bulancak’ta canlı yayın teknolojisini kahvehaneye getiren Başkanın Yeri Kıraathanesi bu akşam sporseverleri ile buluşturuyor. Lig bitinceye kadar Spor Toto Super Lig maçlarını,  yayını ile izleyicileriyle buluşturacak olan Başkanın Yeri Kıraathanesi bu sayede stadyum coşkusunu kahvehanede yaşatacak.

Başkanın Yeri Kıraathanesi İşletmecisi Tacettin Şenol, konu ile yaptığı açıklamada; "Müşterilerimizin memnuniyetini kendimize ilke edindik ve bu işe soyunduk. Müşterilerimiz bundan sonra maçlarını 150 dev ekranla canlı yayın teknolojisiyle izleyecekler ve maç keyfini doyasıya yaşayacaklar. Maç ayırımı yapmıyoruz. Her maç 10 TL. Pazartesi akşamı’da 44 yıllık hasretini sona erdiren Giresunspor sahasında saat 21.45’te başlayacak olan maçta Galatasaray ile karşılaşacak" dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.