‘Milletimizin güven ve itimadı en değerli hazinenizdir’

YAŞAM 12.08.2021 - 15:34, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:34 2767+ kez okundu.
 

‘Milletimizin güven ve itimadı en değerli hazinenizdir’

İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun'a yeni atanan 50 jandarma uzman erbaşın oryantasyon eğitimine katılarak İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç'ten ilin genel güvenlik konuları hakkında bilgi aldı.
Vali Ünlü ziyaretle ilgili olarak “Zaman ve mekân mefhumu gözetmeden terörden asayişe, kaçakçılıktan organize suç örgütlerine, uyuşturucudan trafiğe, mali suçlardan diğer tüm güvenlik başlıklarına olmak üzere ilimizde oluşabilecek her türlü tehdide karşı daima hazırız, görev başındayız” dedi. Giresun İl Jandarma Komutanlığı emrine atanan 50 yeni uzman erbaşın oryantasyon eğitimine de katılan Vali Ünlü, meslek etiği ve vatandaş odaklı hizmetler hakkında deneyim ve görüşlerini paylaştı. “Zorlu bir eğitimin ardından ilk görev yeri olarak ilimize atanan 50 jandarma uzman erbaşımızla oryantasyon eğitiminde bir araya geldik” diyen Vali Ünlü, eğitime katılan uzman erbaşlara hitaben yaptığı paylaşımda “Genç Jandarmalar; Milletimizin güven ve itimadı en değerli hazinenizdir. Sizlerin bu zorlu ama bir o kadar da mukaddes görevi Aziz Milletimize hizmet yolunda layıkıyla yapacağınıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.  
İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun'a yeni atanan 50 jandarma uzman erbaşın oryantasyon eğitimine katılarak İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç'ten ilin genel güvenlik konuları hakkında bilgi aldı.

Vali Ünlü ziyaretle ilgili olarak “Zaman ve mekân mefhumu gözetmeden terörden asayişe, kaçakçılıktan organize suç örgütlerine, uyuşturucudan trafiğe, mali suçlardan diğer tüm güvenlik başlıklarına olmak üzere ilimizde oluşabilecek her türlü tehdide karşı daima hazırız, görev başındayız” dedi.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı emrine atanan 50 yeni uzman erbaşın oryantasyon eğitimine de katılan Vali Ünlü, meslek etiği ve vatandaş odaklı hizmetler hakkında deneyim ve görüşlerini paylaştı.

“Zorlu bir eğitimin ardından ilk görev yeri olarak ilimize atanan 50 jandarma uzman erbaşımızla oryantasyon eğitiminde bir araya geldik” diyen Vali Ünlü, eğitime katılan uzman erbaşlara hitaben yaptığı paylaşımda “Genç Jandarmalar; Milletimizin güven ve itimadı en değerli hazinenizdir. Sizlerin bu zorlu ama bir o kadar da mukaddes görevi Aziz Milletimize hizmet yolunda layıkıyla yapacağınıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.