‘Teyakkuz halinde olmalıyız’

YAŞAM 19.08.2021 - 15:56, Güncelleme: 19.08.2021 - 15:56 2686+ kez okundu.
 

‘Teyakkuz halinde olmalıyız’

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında, Orman Genel Müdürlüğü Faaliyetleri ve Orman Yangınlarıyla Mücadele konularının değerlendirildiği video konferans toplantısı gerçekleştirildi.
Genel Müdür Bekir Karacabey; Son zamanlarda, tarihte az rastlanır, mevsim ve iklim şartlarının olumsuz olduğu bir zaman yaşanıyor. Bu durumlarda yapmamız gerekenleri eksiksiz yapmamız gerekiyor. Nemin çok düşük ve rüzgârın çok kuvvetli olduğu anda teyakkuz halinde olmamız gerekiyor’ şeklinde ifade etti. Aynı zamanda Genel Müdür Karacabey; ‘Yerleşim yerlerinin etrafında orman rejimini servi ile ayırıp, yangına dayanıklı zeytin, badem gibi türlerle hızla ağaçlandırma çalışması yapılacağını belirtelim. Yangında özverili ve cansiperane çalışan teşkilâtımız mensuplarının da çalışmalarında ve işlerinde kolaylıklar diliyorum’ diyerek konuşmasını noktaladı.  
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında, Orman Genel Müdürlüğü Faaliyetleri ve Orman Yangınlarıyla Mücadele konularının değerlendirildiği video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Müdür Bekir Karacabey; Son zamanlarda, tarihte az rastlanır, mevsim ve iklim şartlarının olumsuz olduğu bir zaman yaşanıyor. Bu durumlarda yapmamız gerekenleri eksiksiz yapmamız gerekiyor. Nemin çok düşük ve rüzgârın çok kuvvetli olduğu anda teyakkuz halinde olmamız gerekiyor’ şeklinde ifade etti.

Aynı zamanda Genel Müdür Karacabey; ‘Yerleşim yerlerinin etrafında orman rejimini servi ile ayırıp, yangına dayanıklı zeytin, badem gibi türlerle hızla ağaçlandırma çalışması yapılacağını belirtelim. Yangında özverili ve cansiperane çalışan teşkilâtımız mensuplarının da çalışmalarında ve işlerinde kolaylıklar diliyorum’ diyerek konuşmasını noktaladı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.