Beyaz masaya 14 bin 643 başvuru yapıldı

GÜNDEM 15.12.2021 - 17:29, Güncelleme: 15.12.2021 - 17:29 3097+ kez okundu.
 

Beyaz masaya 14 bin 643 başvuru yapıldı

Giresun Belediyesi tarafından hayata geçirilen beyaz masa birimi sorunlara çare olmaya devam ediyor.
Taleplere daha hızlı çözüm için hayata geçirilen beyaz masaya 2021 yılı içerisinde toplam 14 bin 643 başvuru yapıldığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başvuruların çoğunun çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek: “Vatandaşlarımızın problemleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için göreve gelir gelmez beyaz masa birimini hayata geçirdik. Etkin, hızlı etkili çözümler için ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Başvurularda kayıt işlemleri yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve elektronik mailler ulaştırılarak, talep sahibine telefon ve yine elektronik mail ile bilgi veriliyor. Vatandaşlarımızın beyaz masa projesinden son derece memnun olduğunu gözlemliyoruz." şeklinde konuştu.
Giresun Belediyesi tarafından hayata geçirilen beyaz masa birimi sorunlara çare olmaya devam ediyor.

Taleplere daha hızlı çözüm için hayata geçirilen beyaz masaya 2021 yılı içerisinde toplam 14 bin 643 başvuru yapıldığı ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başvuruların çoğunun çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek: “Vatandaşlarımızın problemleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için göreve gelir gelmez beyaz masa birimini hayata geçirdik. Etkin, hızlı etkili çözümler için ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Başvurularda kayıt işlemleri yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve elektronik mailler ulaştırılarak, talep sahibine telefon ve yine elektronik mail ile bilgi veriliyor. Vatandaşlarımızın beyaz masa projesinden son derece memnun olduğunu gözlemliyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.