Vefat İlanları

VEFAT 29.12.2021 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2021 - 12:13 4740+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

29 Aralık 2021 Çarşamba vefat edenler
Ali Güngör vefat etti Şemsettin mahallesinden Karahacıoğullarından merhum Yakup Güngörün oğlu Ali Güngör vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin Mahalesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Köksal Başoğlu vefat etti Bülbüllü köyünden Başoğullarından Köksal Başoğlu vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Bülbüllü köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Muradiye Akın vefat etti İcilli Köyünden Memiloğullarından Merhum Hüseyin Akın'ın eşi Muradiye Akın vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi Namazına müteakip evinin yanında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Hasan Öztaş vefat etti Kayhan Köyünden Baltacıoğullarından merhum Ömer Öztaş’ın oğlu Hasan Öztaş vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kayhan Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Ahmet Büber vefat etti Gökçeali köyünden Büberoğullarından merhum Nazım Büberin oğlu Ahmet Büber vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Gökçeali köyü Şeyh İdris Camii yanında kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
29 Aralık 2021 Çarşamba vefat edenler

Ali Güngör vefat etti

  • Şemsettin mahallesinden Karahacıoğullarından merhum Yakup Güngörün oğlu Ali Güngör vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin Mahalesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Köksal Başoğlu vefat etti

  • Bülbüllü köyünden Başoğullarından Köksal Başoğlu vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Bülbüllü köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Muradiye Akın vefat etti

  • İcilli Köyünden Memiloğullarından Merhum Hüseyin Akın'ın eşi Muradiye Akın vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi Namazına müteakip evinin yanında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Hasan Öztaş vefat etti

  • Kayhan Köyünden Baltacıoğullarından merhum Ömer Öztaş’ın oğlu Hasan Öztaş vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kayhan Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Ahmet Büber vefat etti

  • Gökçeali köyünden Büberoğullarından merhum Nazım Büberin oğlu Ahmet Büber vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Gökçeali köyü Şeyh İdris Camii yanında kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.