Pota’nın sultanları galibiyetle döndü

SPOR 10.01.2022 - 17:38, Güncelleme: 10.01.2022 - 17:38 3267+ kez okundu.
 

Pota’nın sultanları galibiyetle döndü

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, deplasmanda Başkent Kartalları’nı 62-69 yenmeyi başardı.
Parkeye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 16-10 önde geçerken, devre arasına 28-27’lik mağlubiyetle girdi. Üçüncü periyoda bambaşka bir kimlikle çıkan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, dirençli savunmasıyla dikkat çekerken, bu periyodu da 42-51’lik üstünlükle tamamladı. Son periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Yeşil Beyazlılar, mücadelede parkeden 62-69’luk galibiyetle ayrıldı. Çotanaklar bu galibiyetle puanını 11 yaparken, haftayı ikinci sırada kapattı. Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, 7. Hafta maçında ise Cumartesi günü Toroslar Belediye ile karşı karşıya gelecek.
Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, deplasmanda Başkent Kartalları’nı 62-69 yenmeyi başardı.

Parkeye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 16-10 önde geçerken, devre arasına 28-27’lik mağlubiyetle girdi.

Üçüncü periyoda bambaşka bir kimlikle çıkan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, dirençli savunmasıyla dikkat çekerken, bu periyodu da 42-51’lik üstünlükle tamamladı.

Son periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Yeşil Beyazlılar, mücadelede parkeden 62-69’luk galibiyetle ayrıldı. Çotanaklar bu galibiyetle puanını 11 yaparken, haftayı ikinci sırada kapattı.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, 7. Hafta maçında ise Cumartesi günü Toroslar Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.