Tuning tutkunları Bulancak’ta buluştu

YAŞAM 12.01.2022 - 16:11, Güncelleme: 12.01.2022 - 16:11 3877+ kez okundu.
 

Tuning tutkunları Bulancak’ta buluştu

Bulancak Belediyesi tarafından hafta sonu Galericiler Sitesinde düzenlenen Tuning buluşması çevre il ve ilçelerden katılımlarla da büyük ilgi gördü.
Birbirinden farklı özelliklere sahip Modifiyeli araçların ve tutkunlarının bir araya geldiği buluşma renkli ve heyecanlı anlara sahne olurken, katılan araç sayısı 200’ü buldu. Belediye Başkanı Recep Yakar ve Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk’un da katılarak araba kullandığı buluşmadan herkes memnun kaldı. Etkinlikte Belediye tarafından sucuk-ekmek ve çay ikramı yapıldı. Belediye Başkanı Yakar, ‘İlçemiz, çevre ilçeler ve çevre illerden gençlerimizin katıldığı tuning severlerle bir araya geldik. Gençlerimizle her alanda buluşmaya devam ediyoruz. Onların istekleri bizim baş tacımız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.
Bulancak Belediyesi tarafından hafta sonu Galericiler Sitesinde düzenlenen Tuning buluşması çevre il ve ilçelerden katılımlarla da büyük ilgi gördü.

Birbirinden farklı özelliklere sahip Modifiyeli araçların ve tutkunlarının bir araya geldiği buluşma renkli ve heyecanlı anlara sahne olurken, katılan araç sayısı 200’ü buldu.

Belediye Başkanı Recep Yakar ve Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk’un da katılarak araba kullandığı buluşmadan herkes memnun kaldı. Etkinlikte Belediye tarafından sucuk-ekmek ve çay ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Yakar, ‘İlçemiz, çevre ilçeler ve çevre illerden gençlerimizin katıldığı tuning severlerle bir araya geldik. Gençlerimizle her alanda buluşmaya devam ediyoruz. Onların istekleri bizim baş tacımız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.