Bayram hazırlıkları başladı

YAŞAM 05.07.2022 - 12:19, Güncelleme: 05.07.2022 - 12:19 3362+ kez okundu.
 

Bayram hazırlıkları başladı

Bayram hazırlıkları başladı
9 Temmuz günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi, Bulancak genelinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için hazırlık ve tedbirlerin tamamlandığını açıklayan Belediye Başkanı Recep Yakar, bayram süresince de acil durumlara müdahale edebilmek için nöbetçi ekiplerin 24 saat esasıyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Yakar, vatandaşları acil durumlarda 153 ve 444 28 44 nolu telefonları arayarak destek alabileceklerini ifade ederek, ‘Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi. Kurban bayramının ilk üç günü boyunca, Belediye tarafından kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlara teknik ve hijyenik şartlarda kurban kesim hizmeti verileceği öğrenilirken, kurban kesim hizmetinin sadece Belediye mezbahanesinde yapılacağı, ayrıca kurban kesim yeri oluşturulmayacağı belirtildi. Ancak evlerinin bahçesi uygun olan ve kurbanlarını kendileri kesmek isteyen vatandaşlar gerekli tedbirleri alarak, sağlık ve temizlik kurallarına riayet ederek kurbanlarını kesebilecekler. Belediye mezbahanesinde kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün 444 28 44 numaralı telefondan arayarak kesim tarihi ve saati için randevu alabilecekler. ‘Bayram boyunca otoparklar ücretsiz’ Yapılan bir diğer açıklamada ise Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatı ile bayram süresince (9 gün) ilçe genelinde bulunan ve Belediyeye ait tüm otoparkların ücretsiz hizmet vereceği belirtildi. ‘Mezarlık temizlikleri yapıldı’ Yine bayram öncesi Belediyeye ait mezarlıkların yabani ot ve çevre temizlikleri yapılarak ziyarete hazır hale getirildi.   Haber-Foto: Bulancak Belediyesi
Bayram hazırlıkları başladı

9 Temmuz günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi, Bulancak genelinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için hazırlık ve tedbirlerin tamamlandığını açıklayan Belediye Başkanı Recep Yakar, bayram süresince de acil durumlara müdahale edebilmek için nöbetçi ekiplerin 24 saat esasıyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Yakar, vatandaşları acil durumlarda 153 ve 444 28 44 nolu telefonları arayarak destek alabileceklerini ifade ederek, ‘Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Kurban bayramının ilk üç günü boyunca, Belediye tarafından kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlara teknik ve hijyenik şartlarda kurban kesim hizmeti verileceği öğrenilirken, kurban kesim hizmetinin sadece Belediye mezbahanesinde yapılacağı, ayrıca kurban kesim yeri oluşturulmayacağı belirtildi.

Ancak evlerinin bahçesi uygun olan ve kurbanlarını kendileri kesmek isteyen vatandaşlar gerekli tedbirleri alarak, sağlık ve temizlik kurallarına riayet ederek kurbanlarını kesebilecekler.

Belediye mezbahanesinde kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün 444 28 44 numaralı telefondan arayarak kesim tarihi ve saati için randevu alabilecekler.

Bayram boyunca otoparklar ücretsiz’

Yapılan bir diğer açıklamada ise Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatı ile bayram süresince ( 9 gün) ilçe genelinde bulunan ve Belediyeye ait tüm otoparkların ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

‘Mezarlık temizlikleri yapıldı’

Yine bayram öncesi Belediyeye ait mezarlıkların yabani ot ve çevre temizlikleri yapılarak ziyarete hazır hale getirildi.

 

Haber-Foto: Bulancak Belediyesi

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.