BU­LAN­CAK VAKFI KU­RU­LU­YOR

GÜNDEM 15.07.2022 - 09:52, Güncelleme: 15.07.2022 - 09:52 4971+ kez okundu.
 

BU­LAN­CAK VAKFI KU­RU­LU­YOR

Bu­lan­cak Der­nek­ler Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Sez­gin Ka­ra­taş Bu­lan­cak Vakfı kur­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı­ğı­nı açık­la­dı. Baş­kan Ka­ra­taş;
“Vak­fın ama­cı­nın önce Bu­lan­cak­lı sonra tüm yurt ge­ne­li gur­be­te oku­mak için ev­le­rin­den ay­rı­lan öğ­ren­ci­le­re yar­dım sağ­la­mak, ön­ce­lik­li ka­dın­lar ve ço­cuk­lar olmak üzere yar­dı­ma muh­taç in­san­lar ve Allah’ın ya­rat­tı­ğı tüm can­lı­lar için­de hay­van hak­la­rı ile de il­gi­le­ne­ce­ğiz. Vak­fı­mı­zın mü­te­vel­li he­ye­ti Bu­lan­caklı aka­de­mis­yen­ler­den olu­şa­cak, yö­ne­tim ku­ru­lu ise halen BUFED’de görev alan yö­ne­tim ku­ru­lu­ ü­ye­le­rin­den oluş­tu­ra­ca­ğız.” Vak­fın ku­ru­la­ca­ğı ana mer­kez araş­tır­ma­la­rı ve vakıf se­ne­di ça­lış­ma­la­rı­nı yeni öğ­re­tim yı­lı­na ka­da­ra ye­tiş­tir­me­yi plan­lı­yo­ruz. Allah mu­vaf­fak etsin” di­ye­rek hemşerilerinden du­ala­rı­nı eksik et­me­me­le­ri­ni is­te­di.
Bu­lan­cak Der­nek­ler Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Sez­gin Ka­ra­taş Bu­lan­cak Vakfı kur­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı­ğı­nı açık­la­dı. Baş­kan Ka­ra­taş;

“Vak­fın ama­cı­nın önce Bu­lan­cak­lı sonra tüm yurt ge­ne­li gur­be­te oku­mak için ev­le­rin­den ay­rı­lan öğ­ren­ci­le­re yar­dım sağ­la­mak, ön­ce­lik­li ka­dın­lar ve ço­cuk­lar olmak üzere yar­dı­ma muh­taç in­san­lar ve Allah’ın ya­rat­tı­ğı tüm can­lı­lar için­de hay­van hak­la­rı ile de il­gi­le­ne­ce­ğiz.
Vak­fı­mı­zın mü­te­vel­li he­ye­ti Bu­lan­caklı aka­de­mis­yen­ler­den olu­şa­cak, yö­ne­tim ku­ru­lu ise halen BUFED’de görev alan yö­ne­tim ku­ru­lu­ ü­ye­le­rin­den oluş­tu­ra­ca­ğız.”
Vak­fın ku­ru­la­ca­ğı ana mer­kez araş­tır­ma­la­rı ve vakıf se­ne­di ça­lış­ma­la­rı­nı yeni öğ­re­tim yı­lı­na ka­da­ra ye­tiş­tir­me­yi plan­lı­yo­ruz.
Allah mu­vaf­fak etsin” di­ye­rek hemşerilerinden du­ala­rı­nı eksik et­me­me­le­ri­ni is­te­di.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.