GİRESUNSPOR’DA MORALLER YERİNDE

SPOR 15.08.2022 - 16:30, Güncelleme: 15.08.2022 - 16:30 4170+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DA MORALLER YERİNDE

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Bitexen Giresunspor, hafta sonu sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça odaklandı.
Galatasaray yenerek moral depolayan yeşil beyazlılar ligin 3. haftasında 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’de taraftarı önünde Kasımpaşa’yı yenerek seriye bağlamak istiyor. Asbaşkan Olgun, Galatasaray galibiyetiyle bu sezon ilk 3 puanı kazandıklarına işaret ederek, "Süper Lig'de ikinci sezonumuzu yaşıyoruz. Bu dönem daha büyük hedeflerimiz var. Ligde daha üst sıralara tırmanmak arzumuz. İyi bir takımımız var. Bunu ilk iki haftada oynanan oyun ve Galatasaray maçında aldığımız galibiyetle gösterdik. Giresunspor, bu sezon da lige renk katacak, alacağı başarılı sonuçlarla adından söz ettirecektir." diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Bitexen Giresunspor, hafta sonu sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça odaklandı.

Galatasaray yenerek moral depolayan yeşil beyazlılar ligin 3. haftasında 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’de taraftarı önünde Kasımpaşa’yı yenerek seriye bağlamak istiyor.

Asbaşkan Olgun, Galatasaray galibiyetiyle bu sezon ilk 3 puanı kazandıklarına işaret ederek, "Süper Lig'de ikinci sezonumuzu yaşıyoruz. Bu dönem daha büyük hedeflerimiz var. Ligde daha üst sıralara tırmanmak arzumuz. İyi bir takımımız var. Bunu ilk iki haftada oynanan oyun ve Galatasaray maçında aldığımız galibiyetle gösterdik. Giresunspor, bu sezon da lige renk katacak, alacağı başarılı sonuçlarla adından söz ettirecektir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.