Vefat İlanı

VEFAT 27.09.2022 - 14:17, Güncelleme: 27.09.2022 - 14:17 7669+ kez okundu.
 

Vefat İlanı

27 Eylül 2022 vefat ilanları
Şükriye Kütük vefat etti Merhum Katip Kütük’ün eşi, merhum İbrahim Keleşoğlu’nun ablası, Niyazi, Sefa, Cevdet, Gülüşan ve Nayme’nin anneleri Abdullah ve Gökdeniz Kütük un babaannesi İzzet Keleşoğlu’nun halası Şükriye Kütük vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küçükada Köyü Derepazarı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada köyü Derepazarı mahallesinde aile kabristanlığına toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Mehmet Altundağ vefat etti Damudere Köyünden Odabaşoğullarından Damudere Köyü Muhtarı Kadir Altundağ, Selim, Zeliha, Emine ve Hatice’nin babaları Mehmet Altundağ vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Damudere Köyü Eski Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
27 Eylül 2022 vefat ilanları

Şükriye Kütük vefat etti

Merhum Katip Kütük’ün eşi, merhum İbrahim Keleşoğlu’nun ablası, Niyazi, Sefa, Cevdet, Gülüşan ve Nayme’nin anneleri Abdullah ve Gökdeniz Kütük un babaannesi İzzet Keleşoğlu’nun halası Şükriye Kütük vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küçükada Köyü Derepazarı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada köyü Derepazarı mahallesinde aile kabristanlığına toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Mehmet Altundağ vefat etti

Damudere Köyünden Odabaşoğullarından Damudere Köyü Muhtarı Kadir Altundağ, Selim, Zeliha, Emine ve Hatice’nin babaları Mehmet Altundağ vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Damudere Köyü Eski Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.