Kılıçaslan, gövde gösterisi yaptı

SİYASET 29.09.2022 - 16:37, Güncelleme: 29.09.2022 - 16:37 5407+ kez okundu.
 

Kılıçaslan, gövde gösterisi yaptı

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan Merkez İlçe devir teslim törene katılan yaklaşık 100 kişilik bir ekiple katılarak gövde gösterisi yaptı.
Gelecek Partisi İl Merkez İlçe Başkanı Mustafa Başer’in Genel Merkeze atanarak Karadeniz Bölge Koordinatör Yardımcısı olmasının ardından boşalan koltuğa İl Başkanlığı tarafından atanan Halil Küpeli kalabalık bir ekiple Atapark önünden oluşturduğu Merkez İlçe ekibiyle yürüyüş yaparak parti binasındaki törene katılım sağladı. Başkanlık binasını hınca hınç dolduran kalabalıkla birlikte devir teslim töreni gerçekleştirilirken, törene Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Karadeniz Bölge Koordinatörü Başkanı Hemşerimiz Mehmet Kuğu’da katıldı. Eski Başkan Mustafa Başer yeni atanan Başkan Halil Küpeli ile birlik ve beraberlik mesajı verirken İl Başkanı Murat Kılıçaslan yaptığı konuşmada, Giresun siyasetinde artık dengelerin değiştiğini, ağır ekonomik gidişat ve Siyasilerin kavgalarından bıkan Vatandaşın Gelecek Partisine yoğun bir şekilde teveccühte bulunduğunu dile getirerek önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde Türkiye genelinde iktidar olacağını ve İlimize Gelecek Partisi çatısı altında en güzel hizmetleri yapmayı hedeflediklerini kaydetti.
Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan Merkez İlçe devir teslim törene katılan yaklaşık 100 kişilik bir ekiple katılarak gövde gösterisi yaptı.

Gelecek Partisi İl Merkez İlçe Başkanı Mustafa Başer’in Genel Merkeze atanarak Karadeniz Bölge Koordinatör Yardımcısı olmasının ardından boşalan koltuğa İl Başkanlığı tarafından atanan Halil Küpeli kalabalık bir ekiple Atapark önünden oluşturduğu Merkez İlçe ekibiyle yürüyüş yaparak parti binasındaki törene katılım sağladı.

Başkanlık binasını hınca hınç dolduran kalabalıkla birlikte devir teslim töreni gerçekleştirilirken, törene Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Karadeniz Bölge Koordinatörü Başkanı Hemşerimiz Mehmet Kuğu’da katıldı.

Eski Başkan Mustafa Başer yeni atanan Başkan Halil Küpeli ile birlik ve beraberlik mesajı verirken İl Başkanı Murat Kılıçaslan yaptığı konuşmada, Giresun siyasetinde artık dengelerin değiştiğini, ağır ekonomik gidişat ve Siyasilerin kavgalarından bıkan Vatandaşın Gelecek Partisine yoğun bir şekilde teveccühte bulunduğunu dile getirerek önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde Türkiye genelinde iktidar olacağını ve İlimize Gelecek Partisi çatısı altında en güzel hizmetleri yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.