KGK 3 Yaşında!

GÜNDEM 13.10.2022 - 15:45, Güncelleme: 13.10.2022 - 15:45 3946+ kez okundu.
 

KGK 3 Yaşında!

58 ülke ve 81 ilde temsilcisi olan Uluslararası basın meslek örgütü Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) kuruluşunun 3’üncü yılını kutluyor.
Giresun İl Temsilcisi Öncü Gazetesi Haber Müdürü Mustafa Demir olan KGK Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzasıyla kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapıldı. Küresel Gazeteciler Konseyi’nin kuruluş amacı ve misyonuna uygun olarak, başkent Ankara’da genel merkez ve İstanbul’da ofis açarak ve Türkiye’nin geri kalan 79 ili ile dünyanın 58 ülkesine temsilci  atayarak kısa sürede yerel ve küresel ölçekli yapılanmasını büyük ölçüde gerçekleştirdiğine işaret edilen açıklamada, KGK’nin kısa sürede büyük yol kat ettiğinin altı çizildi. KGK’nin basın meslek örgütü olmanın yanında, önemli bir misyonunun kamu diplomasisi yapmak olduğu vurgulanan yazılı açıklamada, “KGK ülkesel ve yerel ölçekte mesleki sorunların yanı sıra bölgemizde yaşanan sorunlara karşı da duyarlılık gösterdi. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın haklı davası Karabağ’da yaşananların dış kamuoyuna duyurulmasında aktif rol aldık. KGK öncülüğünde Türkiye’deki yabancı gazete, televizyon ve ajans temsilcileri defalarca gruplar halinde bölgeye götürüldü. Bu sayede, Ermenistan’ın bölge insanı ve kültür varlıklarına karşı acımasız tutumunu yerinde gördüler” ifadeleri kullanıldı.
58 ülke ve 81 ilde temsilcisi olan Uluslararası basın meslek örgütü Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) kuruluşunun 3’üncü yılını kutluyor.

Giresun İl Temsilcisi Öncü Gazetesi Haber Müdürü Mustafa Demir olan KGK Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzasıyla kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapıldı.

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin kuruluş amacı ve misyonuna uygun olarak, başkent Ankara’da genel merkez ve İstanbul’da ofis açarak ve Türkiye’nin geri kalan 79 ili ile dünyanın 58 ülkesine temsilci  atayarak kısa sürede yerel ve küresel ölçekli yapılanmasını büyük ölçüde gerçekleştirdiğine işaret edilen açıklamada, KGK’nin kısa sürede büyük yol kat ettiğinin altı çizildi.

KGK’nin basın meslek örgütü olmanın yanında, önemli bir misyonunun kamu diplomasisi yapmak olduğu vurgulanan yazılı açıklamada, “KGK ülkesel ve yerel ölçekte mesleki sorunların yanı sıra bölgemizde yaşanan sorunlara karşı da duyarlılık gösterdi. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın haklı davası Karabağ’da yaşananların dış kamuoyuna duyurulmasında aktif rol aldık. KGK öncülüğünde Türkiye’deki yabancı gazete, televizyon ve ajans temsilcileri defalarca gruplar halinde bölgeye götürüldü. Bu sayede, Ermenistan’ın bölge insanı ve kültür varlıklarına karşı acımasız tutumunu yerinde gördüler” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.