İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’ye Onur Ödülü

GÜNDEM 21.12.2023 - 09:31, Güncelleme: 21.12.2023 - 09:31 2857+ kez okundu.
 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’ye Onur Ödülü

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi ve Konak Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ’25. İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ ödül töreninde ödüller, sahiplerini buldu.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Türk futboluna ve İzmir sporuna yaptığı katkıdan dolayı onur ödülüne layık görüldü. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine; Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İzmir Spor Savcısı Ayhan Yılmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Emniyet eski Müdürü Mehmet Şahne, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, teknik direktör Yılmaz Vural, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı  Abdül Bahri Vreskala, FIFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ile Halil Umut Meler, TÜRFAD yönetim kurulu üyeleri, spor camiasının önde gelen isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. İnsanlar Yaşarken Anılmalı TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Abdül Bahri Vreskala, “Burada bir arada bulunmamızın sebebi, hem İzmir futbolunu güçlendirmek hem de Türk futboluna ve İzmir’e büyük katkıları olan kişileri ödüllendirmek. İnsanı üzen, yaşarken unutulmaktır. O yüzden insanlar yaşarken anılmalı ve ödüllendirilmeli.” ifadelerini kullandı. Törende; FİFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ve Halil Umut Meler başarı özel ödülü alırken Yılmaz Vural’da teknik direktör özel ödülünün sahibi oldu. Türk futboluna ve İzmir sporuna yaptığı katkıdan dolayı onur ödülüne layık görülen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, ödülünü Vreskala’nın elinden aldı.
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi ve Konak Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ’25. İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ ödül töreninde ödüller, sahiplerini buldu.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Türk futboluna ve İzmir sporuna yaptığı katkıdan dolayı onur ödülüne layık görüldü.

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine; Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İzmir Spor Savcısı Ayhan Yılmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Emniyet eski Müdürü Mehmet Şahne, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, teknik direktör Yılmaz Vural, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı  Abdül Bahri Vreskala, FIFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ile Halil Umut Meler, TÜRFAD yönetim kurulu üyeleri, spor camiasının önde gelen isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İnsanlar Yaşarken Anılmalı

TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Abdül Bahri Vreskala, “Burada bir arada bulunmamızın sebebi, hem İzmir futbolunu güçlendirmek hem de Türk futboluna ve İzmir’e büyük katkıları olan kişileri ödüllendirmek. İnsanı üzen, yaşarken unutulmaktır. O yüzden insanlar yaşarken anılmalı ve ödüllendirilmeli.” ifadelerini kullandı.

Törende; FİFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ve Halil Umut Meler başarı özel ödülü alırken Yılmaz Vural’da teknik direktör özel ödülünün sahibi oldu.

Türk futboluna ve İzmir sporuna yaptığı katkıdan dolayı onur ödülüne layık görülen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, ödülünü Vreskala’nın elinden aldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.