Kanala düşen araçta ki imam köylüler tarafından kurtarıldı

ASAYİŞ 19.05.2024 - 17:05, Güncelleme: 19.05.2024 - 17:05 5239+ kez okundu.
 

Kanala düşen araçta ki imam köylüler tarafından kurtarıldı

Şebinkarahisar ilçesinde sulama kanalına uçan araçtaki 1 vatandaş köylüler tarafından sağ olarak kurtarıldı.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayda su kanalına devrilen otomobildeki 3 kişiden 2'si kaybolmuş daha sonra ise cansız bedenleri bulunmuştu. Şebinkarahisar-Alucra kara yolunun Konak köyü Han mevkisinde sürücüsü belirlenemeyen otomobil kontrolden çıkarak hidroelektrik santralinin su kanalına devrilmişti. Kazayı gören köylüler, suda sürüklenen ve Alucra Arda Köyü İmam Hatibi olduğu öğrenilen 25 yaşında ki Hakan Deveci’yi sağ salim kanaldan çıkardı. Kayıp olan ve olayda hayatını kaybeden 28 yaşında ki Arda Köyü İmam Hatibi Burhan Şengül ve 35 yaşında ki çiftçi Muammer Taşbaşı için ise arama faaliyeti Pazar sabahı 07.00'de başladı. Arama çalışmaları sonucunda hayatını kaybeden Şengül ve Taşbaşı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Giresun AFAD koordinesinde yürütülen arama çalışmalarına ATAK Doğa ve Arama Kurtarma Derneği,  Samsun AFAD, Giresun Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Ekibi, Ordu Deniz Polisi, Suşehri Su Altı Ekibi, 112, Şebinkarahisar Jandarma ve AKUT ekipleri katıldı.
Şebinkarahisar ilçesinde sulama kanalına uçan araçtaki 1 vatandaş köylüler tarafından sağ olarak kurtarıldı.

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayda su kanalına devrilen otomobildeki 3 kişiden 2'si kaybolmuş daha sonra ise cansız bedenleri bulunmuştu.

Şebinkarahisar-Alucra kara yolunun Konak köyü Han mevkisinde sürücüsü belirlenemeyen otomobil kontrolden çıkarak hidroelektrik santralinin su kanalına devrilmişti.

Kazayı gören köylüler, suda sürüklenen ve Alucra Arda Köyü İmam Hatibi olduğu öğrenilen 25 yaşında ki Hakan Deveci’yi sağ salim kanaldan çıkardı.

Kayıp olan ve olayda hayatını kaybeden 28 yaşında ki Arda Köyü İmam Hatibi Burhan Şengül ve 35 yaşında ki çiftçi Muammer Taşbaşı için ise arama faaliyeti Pazar sabahı 07.00'de başladı. Arama çalışmaları sonucunda hayatını kaybeden Şengül ve Taşbaşı’nın cansız bedenine ulaşıldı.

Giresun AFAD koordinesinde yürütülen arama çalışmalarına ATAK Doğa ve Arama Kurtarma Derneği,  Samsun AFAD, Giresun Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Ekibi, Ordu Deniz Polisi, Suşehri Su Altı Ekibi, 112, Şebinkarahisar Jandarma ve AKUT ekipleri katıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.