Karabük'te park halindeki otomobilin çalınma anı güvenlik kamerasında

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.08.2023 - 18:21, Güncelleme: 29.08.2023 - 18:24 3563+ kez okundu.
 

Karabük'te park halindeki otomobilin çalınma anı güvenlik kamerasında

KARABÜK (AA) - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobilin çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. İlçede ikamet eden Sedai Yakışır, önceki gün ailesiyle piknikten döndükten sonra aracını Barış Mahallesi'ndeki evinin önüne park etti. Bir süre sonra anahtarı kontakta unuttuğu otomobilinin bıraktığı yerde olmadığını gören Yakışır, güvenlik kamerasını inceleyince aracın çalındığını fark etti. Olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık olayının kaydedildiği görüntülerde, sokaktan geçen 2 kişinin otomobile yaklaşması ve etrafı gözetledikten sonra otomobili çalması yer alıyor. Yakışır, gazetecilere, anahtarı kontakta unuttuktan sonra eve gidip uyuduğunu ve düğün konvoyuna baktığı sırada arabasının olmadığını fark ettiğini söyledi.

KARABÜK (AA) - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobilin çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İlçede ikamet eden Sedai Yakışır, önceki gün ailesiyle piknikten döndükten sonra aracını Barış Mahallesi'ndeki evinin önüne park etti.

Bir süre sonra anahtarı kontakta unuttuğu otomobilinin bıraktığı yerde olmadığını gören Yakışır, güvenlik kamerasını inceleyince aracın çalındığını fark etti.

Olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık olayının kaydedildiği görüntülerde, sokaktan geçen 2 kişinin otomobile yaklaşması ve etrafı gözetledikten sonra otomobili çalması yer alıyor.

Yakışır, gazetecilere, anahtarı kontakta unuttuktan sonra eve gidip uyuduğunu ve düğün konvoyuna baktığı sırada arabasının olmadığını fark ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.