Karadeniz Ereğli'de ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtılmaya başlandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.03.2023 - 15:30, Güncelleme: 23.03.2023 - 15:07 2759+ kez okundu.
 

Karadeniz Ereğli'de ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtılmaya başlandı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli Belediyesi, ramazan dolayısıyla kentteki ihtiyaç sahipleri ile depremzedelere yemek dağıtımına başladı.Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye yemekhanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, evlere sıcak aş uygulamasını 25 yıldır sürdürdüklerini söyledi.İhtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç ailelerin yanı sıra bu yıl depremzedelere 3 çeşit yemek dağıtımının gerçekleştirilmeye başlandığını aktaran Posbıyık, "Şu anda 1000 kişilik başvuru var, ilerleyen zamanda bu sayının artacağını tahmin ediyoruz. Depremzede vatandaşlardan da talepleri olanların evlerine aynı şekilde götüreceğiz. Her türlü imkanımız var. Bu bizim manevi olarak büyük haz aldığımız bir iş, personelimiz büyük maneviyatla bu işi yapıyor." dedi.Sefer taslarına konulan yemeklerin belediye araçlarıyla adreslere bırakıldığını belirten Posbıyık, şunları söyledi:"İhtiyaç sahiplerine yemekler kapı ağzından sefer taslarıyla dağıtılıyor. Kesinlikle kimseyi rahatsız etmeden, rencide etmeden bu işlemi yapmaya çalışıyoruz. Ertesi gün yemek götürdüklerinde boşları alıp yemeklerini bırakacaklar. Her gün menüler değişik. Bugün çorba, tas kebabı ve pilav hazırladık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespitlerini yaptık."Posbıyık ayrıca, ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtımı için de hazırlıklara başlandığını bildirdi.

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli Belediyesi, ramazan dolayısıyla kentteki ihtiyaç sahipleri ile depremzedelere yemek dağıtımına başladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye yemekhanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, evlere sıcak aş uygulamasını 25 yıldır sürdürdüklerini söyledi.

İhtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç ailelerin yanı sıra bu yıl depremzedelere 3 çeşit yemek dağıtımının gerçekleştirilmeye başlandığını aktaran Posbıyık, "Şu anda 1000 kişilik başvuru var, ilerleyen zamanda bu sayının artacağını tahmin ediyoruz. Depremzede vatandaşlardan da talepleri olanların evlerine aynı şekilde götüreceğiz. Her türlü imkanımız var. Bu bizim manevi olarak büyük haz aldığımız bir iş, personelimiz büyük maneviyatla bu işi yapıyor." dedi.

Sefer taslarına konulan yemeklerin belediye araçlarıyla adreslere bırakıldığını belirten Posbıyık, şunları söyledi:

"İhtiyaç sahiplerine yemekler kapı ağzından sefer taslarıyla dağıtılıyor. Kesinlikle kimseyi rahatsız etmeden, rencide etmeden bu işlemi yapmaya çalışıyoruz. Ertesi gün yemek götürdüklerinde boşları alıp yemeklerini bırakacaklar. Her gün menüler değişik. Bugün çorba, tas kebabı ve pilav hazırladık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespitlerini yaptık."

Posbıyık ayrıca, ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtımı için de hazırlıklara başlandığını bildirdi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.