Karahasan, CHP'den aday adayı oldu

GÜNDEM 10.05.2018 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4966+ kez okundu.
 

Karahasan, CHP'den aday adayı oldu

Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan İşadamı Dursun Karahasan, CHP'den milletvekili aday adayı oldu.
27 yıldır Bulancak'ta ticari faaliyetlerini sürdüren Karahasan, aynı zamanda Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu(KARGİF)'nda da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TÜGİK)'nun aktif üyesi olan Karahasan siyasi hayatına 1997 yılında DSP Bulancak İlçe Başkanı olarak başladı. Siyasete 1998 genel seçimlerinde CHP Giresun Milletvekili İzleme Komitesi Kurucusu ve Yürütme Kurulu üyeliği yaparak devam eden Karahasan daha sonra, 2002 yılı genel seçimlerinde, 2007 yılı genel seçimlerinde, 2011 yılı genel seçimlerinde, 2015 Haziran ve 2015 Kasım genel seçimlerin CHP'den milletvekili aday adayı olarak siyasetten hiç bir zaman uzak durmadı. 24 Haziran seçimlerinde de yeniden aday adayı olan Karahasan, her zaman hem milletinin hemde partisinin emrinde olduğunu sözlerine ekledi. 
Bulancak Genç İşadamları Derneği(BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan İşadamı Dursun Karahasan, CHP'den milletvekili aday adayı oldu.

27 yıldır Bulancak'ta ticari faaliyetlerini sürdüren Karahasan, aynı zamanda Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu(KARGİF)'nda da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TÜGİK)'nun aktif üyesi olan Karahasan siyasi hayatına 1997 yılında DSP Bulancak İlçe Başkanı olarak başladı. Siyasete 1998 genel seçimlerinde CHP Giresun Milletvekili İzleme Komitesi Kurucusu ve Yürütme Kurulu üyeliği yaparak devam eden Karahasan daha sonra, 2002 yılı genel seçimlerinde, 2007 yılı genel seçimlerinde, 2011 yılı genel seçimlerinde, 2015 Haziran ve 2015 Kasım genel seçimlerin CHP'den milletvekili aday adayı olarak siyasetten hiç bir zaman uzak durmadı. 24 Haziran seçimlerinde de yeniden aday adayı olan Karahasan, her zaman hem milletinin hemde partisinin emrinde olduğunu sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.