Kızılay haftası kutlanıyor

GÜNDEM 02.11.2018 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2783+ kez okundu.
 

Kızılay haftası kutlanıyor

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cuma günü Türk Kızılay’ı Giresun Şube Başkanı Murat Cansız ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Cansız, Giresun Kızılay Şubesi Başkanlığınca hafta boyunca yapılan etkinliklerle ilgili Vali Sarıfakıoğullarına bilgi sundu.  Kızılay Giresun Şubesi Başkanı Cansız, Türk  Kızılay’ının, 1868 yılından bu yana savaş ve doğal afetler karşısında, insanların acılarını dindirmeye  ve yaralarını sarmaya çalışan en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Kızılay’ın, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler sunduğunu söyledi. Kızılay Haftasını kutlayan Vali Sarıfakıoğulları,  Kızılay’ın İlimizde yürüttüğü çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet etti.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cuma günü Türk Kızılay’ı Giresun Şube Başkanı Murat Cansız ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Cansız, Giresun Kızılay Şubesi Başkanlığınca hafta boyunca yapılan etkinliklerle ilgili Vali Sarıfakıoğullarına bilgi sundu. 

Kızılay Giresun Şubesi Başkanı Cansız, Türk  Kızılay’ının, 1868 yılından bu yana savaş ve doğal afetler karşısında, insanların acılarını dindirmeye  ve yaralarını sarmaya çalışan en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Kızılay’ın, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler sunduğunu söyledi.
Kızılay Haftasını kutlayan Vali Sarıfakıoğulları,  Kızılay’ın İlimizde yürüttüğü çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.