Kutlamalar kan bağışıyla başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2014 - 22:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3487+ kez okundu.
 

Kutlamalar kan bağışıyla başladı

Göreve yeni başlayan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,...
...169. Yıl kutlamaları kapsamında dün sabah basın mensuplarıyla polisevinde bir araya geldi. Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Müdür Öztürk, polis ve basın mensuplarının kamuoyu için çalıştıklarına değinerek, çalışmalarda birbirlerine yardımcı olacaklarını belirtti. Ardından basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektiren Müdür Öztürk, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.  Her yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunduklarını ifade ederek, kan vermenin önemine değinen Öztürk, “Emniyet teşkilatı vatanın bölünmez bütünlüğü için hiçbir zaman canını vermekten geriye kalmamıştır. Her zaman canını feda eden bu teşkilat ihtiyaç olduğunda da hayat kurtarmak için kan da vermekte. Biz de 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümlerinde kan kampanyasını geleneksel hale getirdik. Bugün de bu etkinliğimizi arkadaşlarımızın yoğun katılımı ile yine gerçekleştiriyoruz. Kan hayat kurtarır. Sağlığı elverişli olan herkes kan vermeli” dedi. Öztürk, polislerle birlikte Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.              
Göreve yeni başlayan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,...

...169. Yıl kutlamaları kapsamında dün sabah basın mensuplarıyla polisevinde bir araya geldi. Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Müdür Öztürk, polis ve basın mensuplarının kamuoyu için çalıştıklarına değinerek, çalışmalarda birbirlerine yardımcı olacaklarını belirtti.

Ardından basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektiren Müdür Öztürk, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. 

Her yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunduklarını ifade ederek, kan vermenin önemine değinen Öztürk, “Emniyet teşkilatı vatanın bölünmez bütünlüğü için hiçbir zaman canını vermekten geriye kalmamıştır. Her zaman canını feda eden bu teşkilat ihtiyaç olduğunda da hayat kurtarmak için kan da vermekte. Biz de 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümlerinde kan kampanyasını geleneksel hale getirdik. Bugün de bu etkinliğimizi arkadaşlarımızın yoğun katılımı ile yine gerçekleştiriyoruz. Kan hayat kurtarır. Sağlığı elverişli olan herkes kan vermeli” dedi. Öztürk, polislerle birlikte Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

 
 
 
 
 
 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.