Manisa Çukurovalılar Derneği deprem bölgesindeki öğrencilere kitap gönderdi

GÜNDEM 07.08.2023 - 09:36, Güncelleme: 07.08.2023 - 09:36 4071+ kez okundu.
 

Manisa Çukurovalılar Derneği deprem bölgesindeki öğrencilere kitap gönderdi

Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk ve yönetim kurulu üyeleri anlamlı bir projeye imza attı. Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilere Manisa Çukurovalılar Derneği katkıları ile toplanan kitapları gönderdi. Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk yaptığı açıklama kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti;
Başkan İrfan Doruk, "Değerli Hemşerilerim kıymetli Manisalılar, yaşadığımız asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli deprem süresince ve dahi sonrasında Manisa Çukurovalılar Derneği üyeleri ve Yönetim kurulu olarak elimizden geldiğince hem Milletimize hem Devletimize destek olmaya çalıştık. Önceleri de tekrarladığımız gibi Manisa halkına, Ülke halkımıza ve Dünyanın dört yanından yardım için çabalayan tüm insanlara bir kez daha teşekkür ederiz. Deprem bölgesindeki insanlarımızın ihtiyaçları için çalışmalarımız devam ediyor. Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz beyfendiye hem Hatay’da yapmış olduğu geçici görev için hem de şahsında Manisa halkımıza teşekkür etmek için Dernek Yönetim Kurulu olarak ziyarette bulunmuştuk. Valimiz bizlere bazı tavsiyelerde bulunmuştu, bizlerde bu tavsiyeleri görev edinip ‘’HER KİTAP BİR UMUT’’ diyerek Hatay İli Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere, yaklaşık 80 öğrencimizin ihtiyacını karşılayacak LGS ve LYS hazırlık yardımcı kitaplarını temin ederek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kargo şirketine teslim ettik. Emeği geçen ve kurum ve kuruluşlara ayrıca Manisa’da yaşayan tüm dernek üyelerimize teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.
Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk ve yönetim kurulu üyeleri anlamlı bir projeye imza attı. Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilere Manisa Çukurovalılar Derneği katkıları ile toplanan kitapları gönderdi. Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk yaptığı açıklama kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti;

Başkan İrfan Doruk, "Değerli Hemşerilerim kıymetli Manisalılar, yaşadığımız asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli deprem süresince ve dahi sonrasında Manisa Çukurovalılar Derneği üyeleri ve Yönetim kurulu olarak elimizden geldiğince hem Milletimize hem Devletimize destek olmaya çalıştık.

Önceleri de tekrarladığımız gibi Manisa halkına, Ülke halkımıza ve Dünyanın dört yanından yardım için çabalayan tüm insanlara bir kez daha teşekkür ederiz. Deprem bölgesindeki insanlarımızın ihtiyaçları için çalışmalarımız devam ediyor. Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz beyfendiye hem Hatay’da yapmış olduğu geçici görev için hem de şahsında Manisa halkımıza teşekkür etmek için Dernek Yönetim Kurulu olarak ziyarette bulunmuştuk.

Valimiz bizlere bazı tavsiyelerde bulunmuştu, bizlerde bu tavsiyeleri görev edinip ‘’HER KİTAP BİR UMUT’’ diyerek Hatay İli Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere, yaklaşık 80 öğrencimizin ihtiyacını karşılayacak LGS ve LYS hazırlık yardımcı kitaplarını temin ederek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kargo şirketine teslim ettik. Emeği geçen ve kurum ve kuruluşlara ayrıca Manisa’da yaşayan tüm dernek üyelerimize teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.