Manisa’lı minikler arıların dünyasını tanıdı!

EĞİTİM 31.10.2023 - 11:19, Güncelleme: 31.10.2023 - 11:19 19839+ kez okundu.
 

Manisa’lı minikler arıların dünyasını tanıdı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim düzeyindeki öğrencilere arıların dünyasını tanıtmak amacıyla hayata geçirilen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Gölmarmara Atatürk İlkokulu öğrencilerine arı dünyası farkındalık eğitimi verildi.
Öğrencilere Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde üretilen bir kavanoz bal da hediye edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Gölmarmara ilçesinde, Atatürk İlkokulu 4. Sınıf düzeyindeki 77 öğrenciye eğitim verildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Hıroğlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde ağırlanan öğrenciler, ilk olarak merkez hakkında bilgilendirildi. Eğitime Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli de katıldı. Arıların, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak üzere verilen eğitim programında, Arıcılık eğitmeni Hüseyin Balkaya, öğrencilere arıları yakından görebilecekleri gözlem kovanı ile arıların dünyasını anlattı. Eğitim sonunda her öğrenciye ‘Arkadaşım Arıcı’ adlı eğitici kitap, yapboz ve merkezde üretilen baldan armağan edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim düzeyindeki öğrencilere arıların dünyasını tanıtmak amacıyla hayata geçirilen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Gölmarmara Atatürk İlkokulu öğrencilerine arı dünyası farkındalık eğitimi verildi.

Öğrencilere Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde üretilen bir kavanoz bal da hediye edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Gölmarmara ilçesinde, Atatürk İlkokulu 4. Sınıf düzeyindeki 77 öğrenciye eğitim verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Hıroğlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde ağırlanan öğrenciler, ilk olarak merkez hakkında bilgilendirildi.

Eğitime Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli de katıldı. Arıların, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak üzere verilen eğitim programında, Arıcılık eğitmeni Hüseyin Balkaya, öğrencilere arıları yakından görebilecekleri gözlem kovanı ile arıların dünyasını anlattı. Eğitim sonunda her öğrenciye ‘Arkadaşım Arıcı’ adlı eğitici kitap, yapboz ve merkezde üretilen baldan armağan edildi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.